Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ραούλ Κούπερ-Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί .

Ραούλ Κούπερ (προπονητής Άρης): "Υπήρχε μεγάλη θέληση από τους ποδοσφαιριστές μου και αυτοθυσία. Σίγουρα δεν παίξαμε και το καλύτερο ποδόσφαιρο. Σίγουρα υπήρχε μία νευρικότητα που φάνηκε με το μόνο που θέλω να πω είναι μνα συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να βελτιωνόμαστε".

Για την εικόνα της ομάδας του στο δεύτερο ημίχρονο υποστήριξε: "Η αγωνιστική συμπεριφορά της ομάδας στο πρώτο ημίχρονο μου άρεσε σε αντίθεση με την νευρικότητα στο δεύτερο ημίχρονο. Χάναμε τις μπάλες και δεν εκμεταλλευτήκαμε κάποιες αντεπιθέσεις όπου θα μπορούσαμε να είχαμε κλειδώσει το παιχνίδι νωρίτερα.

Δεν μου άρεσε ειδικότερα το τελευταίο δεκάλεπτο όπου η ομάδα μου έπαιξε αρκετά πίσω με τους ποδοσφαιριστές μου να θέλανε να κρατήσουν το υπέρ τους γκολ. Σε αυτές τις περιπτώσεις όμως μπορεί να έρθει κάποιο γκολ και να χάσεις το αποτέλεσμα που έχεις σε εκείνο το σημείο. Αυτό που μου άρεσε όμως ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί που κατεβάζει την πίεση που είχαμε και μας επιτρέπει να αναπνέουν πιο αισιόδοξα
".

Για την σημασία της νίκης σημείωσε: "Μας βοηθάει για να έχουμε μεγαλύτερη δύναμη και αυτό σημαίνει ότι μπορείς να σκέφτεσαι καθαρά και μόνο ποδοσφαιρικά το παιχνίδι. Αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία γιατί ξεκινάς την εβδομάδα σου σκεπτόμενος να διορθώσεις τα λάθη σου. Σήμερα είδαμε να υπάρχει εκνευρισμός σε αντίθεση με το αν θα υπήρχε ηρεμία. Με το σημερινό αποτέλεσμα μπορούμε να επανέλθουμε σε αυτήν για να δείξουμε και πάλι την ομάδα που είμαστε".

Σε ερώτηση για το αν θεωρεί ότι ο Άρης χρειάζεται δύο καλά εξτρέμ εν όψει της περιόδου του Ιανουαρίου απάντησε: "Αυτό που χρειαζόμαστε είναι να ξαναβρούμε την αίσθηση που είχαμε για το παιχνίδι με ισορροπίες σε όλες τις γραμμές όπως ίσχυε στην αρχή της χρονιάς. Καμία φορά όμως βλέπετε ότι μπορεί να πέσει η απόδοση ατομικά κάποιων ποδοσφαιριστών και της ομάδας χάνοντας σήμερα δύο ευκαιρίες που σε άλλες περιπτώσεις δεν θα είχαμε χάσει. Τώρα στο μέλλον αν είναι να γίνει κάτι θα γίνει στο άμεσο μέλλον με τον καιρό να πλησιάζει".

Για την εμφάνιση του Πορτίγια τόνισε: "Είχε καλή αγωνιστική συμπεριφορά. Και το λέω γιατί υπήρχε αυτός ο εκνευρισμός αλλά θα μπορούσε να δώσει παραπάνω".

Για την αλλαγή του Κάλβο είπε: "Δέχθηκε ένα δυνατό μαρκάρισμα και στα μάτια μου φάνηκε ότι δεν μπορούσε να προσφέρει σε ένα σημείο όπου χρειαζόμαστε το 100% από όλους τους ποδοσφαιριστές μου

Δεν υπάρχουν σχόλια: