Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

Ξεκαθαρίζει το θέμα Μιραλάς

Η πολυαναμενόμενη στιγμή για τους φίλους του Ολυμπιακού ήρθε, αφού ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς θα συναντηθεί μέσα στην Κυριακή με τους ανθρώπους των Πειραιωτών και θα κριθούν πολλά αναφορικά με την παραμονή του Βέλγου στο Λιμάνι! Ο Κέβιν Μιραλάς αποτελεί το πιο... πολυσυζητημένο πρόσωπο που σχετίζεται με την καθημερινότητα του Ολυμπιακού και η παραμονή του στο Λιμάνι με τη μορφή κανονικής μεταγραφής από τους «ερυθρόλευκους» τείνει να γίνει σίριαλ της ποδοσφαιρικής επικαιρότητας!
Ο Βέλγος άσος έχει δηλώσει επανηλειμμένα ότι θέλει να μείνει στον Πειραιά και άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού θέλουν να γίνουν οι απαραίτητες κινήσεις προς τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν, όπου ανήκουν τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή, και να «κλείσει» η μεταγραφή.

Η μεγάλη στιγμή ή μία από τις... μεγαλύτερες στην υπόθεση Μιραλάς έφτασε, αφού ο Κριστιάν Ενροτό θα βρεθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» το βράδυ της Κυριακής, όπου θα παρακολουθήσει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, ενώ θα έχει συζήτηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη σχετικά με την παραμονή του Βέλγου άσου στους Πειραιώτες.

Το θέμα πάντως κρύβει αρκετές δυσκολίες και δεν είναι καθόλου εύκολο, ενώ οι άνθρωποι των «ερυθρόλευκων» θα κάνουν λεπτούς χειρισμούς στην όλη υπόθεση. Πρόθεση των ανθρώπων του Ολυμπιακού πάντως είναι να πέσει η τιμή της ρήτρας από 2,5 εκατομμύρια στο 1,8 ή λιγότερο και στη συνέχεια να είναι οι απόλυτοι δικαιούχοι στα δικαιώματα του Βέλγου άσου. Από τη διοίκηση της Σεντ Ετιέν, πάντως, προκύπτει το μήνυμα: «Βρείτε τα πρώτα με τον ατζέντη και ελάτε να τα πούμε στη συνέχεια...»

Δεν υπάρχουν σχόλια: