Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Μοράτι: "Τώρα που έφυγε ο Μπενίτεθ θα πάρουμε 5 παίκτες"

Ο Μάσιμο Μοράτι δεν έχει χάσει το χιούμορ του, παρά την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται η Ίντερ. Ο μεγαλομέτοχος των πρωταθλητών Ιταλίας δεν ξέχασε την επιθυμία του Ράφα Μπενίτεθ για μεταγραφική ενίσχυση και αποφάσισε να κάνει πλάκα.
“Απ' όλους εμάς ένα μεγάλο ευχαριστώ πάει στον Ράφα Μπενίτεθ για το γεγονός ότι κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων. Τώρα που έφυγε θα πάρουμε πέντε παίκτες. Όχι...αυτό είναι αστείο”, ήταν η δήλωση του Μοράτι, αναφερόμενος στην επιθυμία του Ισπανού τεχνικού για μεταγραφική ενίσχυση των “νερατζούρι” τον Ιανουάριο.
Ο Μπενίτεθ είχε ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο της Ίντερ τουλάχιστον πέντε παίκτες, για να ισχυροποιήσει το ρόστερ του αφού οι τραυματισμοί αρκετών παικτών τον είχαν αναγκάσει να μην μπορεί να καταλήξει σε ένα μόνιμο αρχικό σχήμα.
Την ίδια ώρα ο Μάρκο Ματεράτσι δεν δείχνει να στεναχωριέται ιδιαίτερα για την αλλαγή στον πάγκο του συλλόγου: “Είναι πολύ χαρούμενος που ανέλαβε ο Λεονάρντο. Δεν νομίζω ότι αποτελεί ασέβεια για τη Μίλαν. Τώρα μπορούμε να επιστρέψουμε στις νίκες. Δεν αποτελεί μυστικό ότι δεν τα πήγαινα καλά με τον Μπενίτεθ. Λυπάμαι που δεν πήρα μέρος στα πανηγύρια για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, αλλά μόνο για εμένα και τους συμπαίκτες μου, όχι για τον Μπενίτεθ”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: