Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Η Φούλαμ για Βέλλιο

Yπάρχει εκπεφρασμένο και δεδηλωμένο ενδιαφέρον από το εξωτερικό για τον Απόστολο Βέλλιο και ο νεαρός επιθετικός του Ηρακλή έχει κεντρίσει τα βλέμματα αρκετών ομάδων. Αυτή η οποία όμως έχει κάνει την κίνησή της δείχνοντας έντονο ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή, είναι η Αγγλική Φούλαμ!
Το ενδιαφέρον από την Αγγλία για τον Απόστολο Βέλλιο φαίνεται πως εντείνεται. Πρόσφατα η Guardian είχε φιλοξενήσει ρεπορτάζ σύμφωνα με το οποίο η Άστον Βίλα του Ζεράρ Ουγιέ, είναι έτοιμοι να ξοδέψει πάνω από 2 εκ. ευρώ για να αποκτήσει τον 19χρονο επιθετικό του Ηρακλή. Στη Γηραιά Αλβιόνα ωστόσο το όνομα του Βέλλιου φαίνεται πως γίνεται αρκετά ελκυστικό, καθώς μετά την Άστον Βίλα, ενδιαφέρον εκδηλώνει σύμφωνα με τις πληροφορίες και η Φούλαμ.
Σε επαφή οι Λονδρέζοι
Μάλιστα η ομάδα του Λονδίνου έχει έρθει σε επαφή ήδη με τον Ηρακλή όπως αναφέρουν οι πληροφορίες και συζητά με την ομάδα προκειμένου να διερευνήσει τις προθέσεις της για τον Βέλλιο. Η Φούλαμ έχει μπει δυναμικά στο παιχνίδι της απόκτησης του νεαρού επιθετικού και βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ημίθεο, κάτι το οποίο δείχνει ξεκάθαρα πως θέλει να αποκτήσει πλεονέκτημα στη «μάχη» διεκδίκησής του. Θέλει δηλαδή να τα βρει με τον Ηρακλή, προκειμένου να αποκτήσει πιο γρήγορα το δικαίωμα να μιλήσει με τον παίκτη.
Υπάρχει κι άλλη ομάδα…
Για τον Βέλλιο πάντως υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα όπως τονίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν κι άλλη τουλάχιστον μια περίπτωση που εξετάζεται. Ακόμη βέβαια η συγκεκριμένη ομάδα δεν έχει εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον της, όπως έχει κάνει η Φούλαμ, αλλά αποτελεί ένας από τους ενδεχόμενους και πιθανούς προορισμούς του για τη συνέχιση της καριέρας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: