Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Παντελιάδης: Ευχή για παραμονή

Η εξασφάλιση της παραμονής του Πανσερραϊκού στην κατηγορία είναι η ευχή του Θανάση Παντελιάδη, ενόψει της νέας χρονιάς. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής των «λιονταριών» τόνισε πως οι «κόκκινοι» μπορούν να παρουσιαστούν καλύτεροι στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες ημέρες. Ο Παντελιάδης μίλησε στην ιστοσελίδα της «Wind». Αναλυτικά η συνέντευξη του:
Θανάση, ποιο είναι το καλύτερο δώρο που θα ήθελες να φέρει ο Άγιος Βασίλης σε εσένα και την ομάδα σου τον Πανσερραϊκό; "Το καλύτερο δώρο είναι η υγεία και αυτό όχι μόνο σε μένα και την οικογένεια μου αλλά και σ' όλο τον κόσμο. Για την ομάδα μου αυτό που θέλω να φέρει ο Άγιος Βασίλης από την Καισαρεία είναι η επίτευξη του στόχου μας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Super League. Δεν εξαρτάται βέβαια μόνο από αυτόν, όμως μιας και μιλάμε για «δώρα» εγώ αυτό θα ήθελα αυτή τη στιγμή. Να είμαστε καλά και να έχουμε δύναμη να προσπαθήσουμε για το καλύτερο".
Ποια πράγματα που σου αφήνει τις καλύτερες αναμνήσεις από τη χρονιά που φεύγει και τι θα ήθελες να αλλάξει προς το καλύτερο στην ομάδα σου, τη νέα χρονιά; "Η σημαντικότερη στιγμή ασφαλώς για εμένα είναι ο ερχομός μου στις Σέρρες όπου φοράω τη φανέλα μιας εκ των πιο ιστορικών ομάδων της Ελλάδας. Αυτό το γεγονός που αφορά την ποδοσφαιρική μου σταδιοδρομία όπως και ο αρραβώνας μου, είναι οι καλύτερες αναμνήσεις από τη χρονιά που αποχαιρετούμε σε λίγες ημέρες. Όσο για τη νέα χρονιά και τα καλύτερα που θέλω να φέρει είναι ένα γεμάτο γήπεδο και ένα νικηφόρο σερί για την ομάδα μου. Να μπούμε καλά στο 2011 και να συνεχίσουμε έτσι".
Ο νέος χρόνος ξεκινά με ένα δύσκολο παιχνίδι για εσάς κόντρα στον ΠΑΟΚ. Που πρέπει, κατά τη γνώμη σου, να βασιστεί ο Πανσερραϊκός για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα; "Σ' αυτό το παιχνίδι πρέπει και οφείλουμε να δείξουμε συγκέντρωση, πάθος και την απαραίτητη αποφασιστικότητα. Αυτά εξάλλου είναι από τα βασικότερα ατού της ομάδας μας ειδικά απέναντι σε ομάδες που ξέρουμε πως δεν θα μας χαρίσουν τίποτε κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης και αυτά πρέπει να επιδείξουμε στον αγωνιστικό χώρο κόντρα στην ομάδα του ΠΑΟΚ".
Ποια πράγματα σου έκαναν εντύπωση από τον πρώτο γύρο του φετινού πρωταθλήματος και τι θα πρέπει να περιμένουμε στο δεύτερο γύρο; "Το φετινό πρωτάθλημα θα το χαρακτήριζα με μια λέξη ανατρεπτικό, καθώς  δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ από παιχνίδι σε παιχνίδι. Η κάθε ομάδα μπορεί αντάξια να παίρνει βαθμούς μιας και οι διαφορές μέσα στο γήπεδο είναι τόσο μικρές και με την ανάλογη αντιμετώπιση όλα μπορούν να γίνουν κάτω και από τις πιο δύσκολες συνθήκες. Για το δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος θα ήθελα να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό και να μην υπάρχει κανένα κρούσμα βίας στα ελληνικά γήπεδα".
Ποιες οι προσδοκίες σου ως παίκτης αλλά και ως μέλος της οικογένειας του Πανσερραϊκού ως το φινάλε του πρωταθλήματος; "Δεν υπάρχει κάτι το ιδιαίτερο, πέραν των υποχρεώσεων που έχω καθημερινά ως μέλος της οικογένειας. Θέλω μέσα στη νέα χρονιά να βοηθήσω όσο μπορώ την ομάδα να πετύχει το στόχο της και μέσα από την όλη μου προσπάθεια και την καλή πορεία του Πανσερραϊκού να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής".

Δεν υπάρχουν σχόλια: