Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τα επεισόδια στα ξένα ΜΜΕ

Η διακοπή του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό έγινε πρώτο θέμα σε ορισμένα ειδησεογραφικά πρακτορεία του εξωτερικού
Εκτενής ήταν η αναφορά στα αντικείμενα που έπεσαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν σαν αποτέλεσμα τη διακοπή του αγώνα για περίπου 2,5 ώρες.
Εν ολίγοις δηλαδή, και πάλι κρούσματα βίας στα ελληνικά γήπεδα έγιναν διεθνώς γνωστά κατατάσσοντας την Ελλάδα στις χώρες που τα επεισόδια είναι πλέον σύνηθες φαινόμενο.
Διαβάστε μερικά από τα δημοσιεύματα:

b92.net

"Το παιχνίδι του Ελληνικού Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό διεκόπη τρία λεπτά πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, επειδή οι φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης έριξαν αντικείμενα στο γήπεδο. Οι διαιτητές έχουν επανειλημμένως προειδοποιήσει ότι θα διακόψουν οριστικά τον αγώνα".

mondo.rs

"Κατά τη διάρκεια του αγώνα έξαλλοι οπαδοί του ΠΑΟΚ χτύπησαν στο πρόσωπο ένα διαιτητή, ενώ τραυματίστηκε και ο βοηθός του Ντούσαν Ίβκοβιτς, Μίλαν Τόμιτς. Ο διαιτητής διέκοψε τον αγώνα και η αστυνομία εγγυήθηκε ότι θα υπάρξει εκκένωση του γηπέδου".

novosti.rs

"Ο πρώτος ημιτελικός Κυπέλλου του μπάσκετ ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, διακόπηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, επειδή οι υποστηρικτές του ΠΑΟΚ έριξαν αντικείμενα στο γήπεδο. Έξαλλοι οπαδοί τραυμάτισαν ένας από τους διαιτητές, ο οποίος χτυπήθηκε στο πρόσωπο. Οι διαιτητές εγκατέλειψαν αμέσως το χώρο και πήγαν στα αποδυτήρια".

sportske.net

"Ο αγώνας στη Θεσσαλονίκη διεκόπη προσωρινά μετά από 27 λεπτά, λόγω των άγριων οπαδών. Το παιχνίδι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, διακόπηκε κατά τη διάρκεια του τρίτου δεκαλέπτου, όταν το σκορ ήταν 47-37 υπέρ του Ολυμπιακού. Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έπληξαν έναν από τους διαιτητές, καθώς και τον βοηθό του Ίβκοβιτς, Μίλαν Τόμιτς".

Δεν υπάρχουν σχόλια: