Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

"Έρχομαι για να παίξω..."

Ο Έρικ Γέντρισεκ επιβεβαίωσε την συμφωνία της Σάλκε με τον Παναθηναϊκό και χαρακτήρισε τους "πράσινους" ως την καλύτερη αυτή τη στιγμή προοπτική της καριέρας του. Ο Σλοβάκος επιθετικός σε δηλώσεις του στην "Sportday", τόνισε:  «Αυτό που μού έχει διαμηνύσει η Σάλκε είναι ότι με τον Παναθηναϊκό όλα έχουν συμφωνηθεί και ότι εξαρτάται από το τι θα αποφασίσω εγώ. Το ζητούμενο για μένα είναι να παίζω. Αυτό είχα ζητήσει από την ομάδα μου".

Ο Γέντρισεκ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Παναθηναϊκό: "Είναι ομάδα τοπ επιπέδου. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Σε τέτοιους συλλόγους θέλω να αγωνίζομαι. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα για να παίξω ποδόσφαιρο» ειπε και αποκάλυψε τις επόμενες κινήσεις του: " Έχω προτάσεις από αρκέτες ομάδες. Οι περισσότερες από αυτές εξετάζονται από τον μάνατζέρ μου. Ο Παναθηναϊκός είναι ίσως η καλύτερη προοπτική για την καριέρα μου. Δεν έχω υπογράψει το παραμικρό μέχρι τώρα. Τη Δευτέρα, αν δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη τις επόμενες μέρες, πρέπει να είμαι με τη Σάλκε. Πιστεύω ότι μέχρι τότε, όμως, όλα θα έχουν ξεκαθαρίσει».
Η συμφωνία  ανάμεσα στη Σάλκε και τον Παναθηναϊκό προβλέπει δανεισμό του ποδοσφαιριστή μέχρι τον Μάιο έναντι 200.000 ευρώ. Άλλες 350.000 ευρώ θα πάρει ο παίκτης για συμβόλαιο έξι μηνών. Η Σάλκε έχει βάλει οψιόν αγοράς το ερχόμενο καλοκαίρι 1 εκατ. ευρώ. Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα είναι 750.000 ευρώ.
Μετά τη μετεγγραφή του επιθετικού, ο Παναθηναϊκός θα ασχοληθεί με το θέμα του μέσου. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα,εισηγήθηκε την απόκτηση του Φαμπιάν Ρινάουντο της Χιμνάσια. Ο 23χρονος μέσος παραχωρείται δανεικός από την ομάδα του, ενώ το κασέ του μέχρι το καλοκαίρι δεν ξεπερνά τις 500.000 ευρώ. Ψηλά στη λίστα είναι και ο Αρμεντέρος της Σεβίλλης, ο οποίος παραχωρείται από την ισπανική ομάδα με ένα ποσό γύρω στα 1.3 εκατομμύρια ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: