Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Τάσεις παραμονής από Μπλάνκο

Στην ΑΕΚ θέλει να παραμείνει ο Ίσμαελ Μπλάνκο, σύμφωνα με δηλώσεις του στον Τύπο της Αργεντινής. Ο επιθετικός της Ένωσης τόνισε πως είναι ευχαριστημένος στην Ελλάδα και πως δε θέλει να αποχωρήσει. Επίσης, συμπλήρωσε πως τον πρώτο και τελευταίο λόγο για την επέκταση της συνεργασίας του με τους «κιτρινόμαυρους» έχει η Ένωση.
Ο Μπλάνκο τόνισε χαρακτηριστικά στην «Ole»: «Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μου από την Ουρακάν και εξεπλάγην όταν είδα το όνομά μου στις εφημερίδες. Αισθάνομαι πολύ καλά στην Ελλάδα, αλλά θα πρέπει πρώτα να δούμε αν θα συμφωνήσω να παραμείνω στην ομάδα ή όχι».
Η Ουρακάν φέρεται να επιμένει για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού και οι ιθύνοντες της ομάδας τόνισαν στην συγκεκριμένη εφημερίδα: «Είναι αλήθεια πως δεν επικοινωνήσαμε με τον ίδιο, αλλά με έναν μάνατζερ στην Ισπανία που έχει επαφές με την ελληνική ομάδα. Ξέρουμε πως τον Ιούνιο θα μείνει ελεύθερος και πως θα ήθελε να επιστρέψει στην Αργεντινή».
Η διοίκηση της Ένωσης εμφανίζεται αισιόδοξη για αίσιο τέλος στην υπόθεση του Μπλάνκο, ενώ υπάρχει έκδηλη ανησυχία για το θέμα του Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός δεν έχει υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς θέλει να ξεκινήσουν από την αρχή οι διαπραγματεύσεις που αφορούν τις οικονομικές του απολαβές.
Από εκεί και πέρα, θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και την ΑΕΚ είναι ο Ιβάν Γκονζάλες. Ο Ισπανός παίκτης τόνισε στην εφημερίδα «Sportday»: «Από όσο γνωρίζει, η Μάλαγα θέλει να με δώσει δανεικό κι όχι να με πουλήσει. Αν η ΑΕΚ ενδιαφερθεί για την απόκτησή μου, θα εξετάσω αυτό το ενδεχόμενο. Δεν με απασχολεί αν θα παίζω στην Ισπανία ή στην Ελλάδα, παρά να είμαι σε μια ομάδα που με υπολογίζει. Θέλω να προοδεύσω ως παίκτης κι αν η ΑΕΚ μού προσφέρει αυτή τη δυνατότητα, θα αποδεχόμουν μία πρότασή της, εφόσον ήταν σύμφωνη και η Μάλαγα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι ένας πολύ σημαντικός προπονητής, είχε κάνει πολύ καλή δουλειά στη Σεβίλλη και δουλεύει με νεαρούς παίκτες. Αν υπάρξει πρόταση, αυτός θα είναι ένα καθοριστικός παράγοντας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: