Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Διαψεύδει για Άγκερ ο Χότζον

Καμία βάση δεν δίνει ο Ρόι Χότζον στα σενάρια που φέρνουν την Βόλφσμπουργκ κοντά στην απόκτηση του Ντάνιελ Άγκερ. Ο αμυντικός της Λίβερπουλ δεν έχει πάρει τις συμμετοχές που θα ήθελε φέτος, όμως στο τελευταίο παιχνίδι των «κόκκινων» κόντρα στη Γουλβς αγωνίστηκε βασικός και ο Άγγλος τεχνικός τόνισε ότι τον υπολογίζει.

Ο τεχνικός διευθυντής του γερμανικού συλλόγου δήλωσε ότι ο παίκτης, τους προτάθηκε και η περίπτωσή του εξετάζεται σοβαρά, αφού αποτελεί στόχο πολλών ομάδων. Ο Χότζον όμως διέψευσε κάθε τέτοια πιθανότητα επισημαίνοντας ότι απλά δεν ευσταθούν όλα αυτά, αφού ο 26χρονος Δανός είναι και θα παραμείνει παίκτης της Λίβερπουλ:

«Δεν έχει προταθεί σε καμία ομάδα ο Άγκερ. Είναι παίκτης της Λίβερπουλ και είναι πολύ πιθανό να αγωνιστεί βασικός και στον επόμενο αγώνα της ομάδας το Σάββατο απέναντι στη Μπόλτον. Οπότε αν έχει προταθεί από κάποιον ο παίκτης σε άλλους συλλόγους αυτό δεν έχει γίνει από τη Λίβερπουλ. Μπορεί να έχει γίνει από κάποιους μάνατζερ που είδαν τον ποδοσφαιριστή να μην παίρνει φανέλα βασικού τον τελευταίο καιρό και νόμιζαν ότι είναι διαθέσιμος για μεταγραφή. Αυτό όμως δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: