Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

Ζιλμπέρτο για Πόρτο και Μπενφίκα

Ο Ζιλμπέρτο Σίλβα μίλησε για το φημολογούμενο την περσινή περίοδο ενδιαφέρον των Μπενφίκα και Πόρτο. «Ποτέ δεν είχα συγκεκριμένες προτάσεις στα χέρια μου, αλλά αν έρθέρθουν κάποια στιγμή θα δούμε, ποιος ξέρει» δήλωσε στην ιστοσελίδα "record.xl.pt".

Οι Πορτογάλοι δημοσιογράφοι επικοινώνησαν με τον Ζιλμπέρτο για να πάρουν την άποψή του για τον συμπατριώτη του,  Νταβίντ Λουίζ, που αγωνίζεται της Μπενφίκα κι αυτός τους αποζημίωσε μιλώντας με τα καλύτερα λόγια. «Τον παρακολουθώ περισσότερο τώρα που έγινε διεθνής. Είναι ένας πάρα πολύ καλός και νέος ποδοσφαιριστής με τρομακτικές δυνατότητες» είπε.


Και συνέχισε: "Βρίσκεται ήδη σε μια πολύ μεγάλη ευρωπαϊκή ομάδα, την Μπενφίκα. Υπάρχουν βέβαια άλλα πρωταθλήματα πιο ανταγωνιστικά από το πορτογαλικό, αλλά λίγες ομάδες έχουν την ιστορία της Μπενφίκα. Πρέπει να μείνει προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της ομάδας του και να καθιερωθεί στο ευρωπαϊκό στερέωμα» τόνισε.

Με την ευκαιρία είπε δυο καλά λόγια και για τον φίλο του, Λουϊζάο: «Τι να πω για τον Λουϊζάο. Είναι ήδη μια ηγετική φυσιογνωμία στην Μπενφίκα και αυτό αναγνωρίζεται από όλους. Έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει σε αυτό το σημείο και είναι πολύ σημαντικό μέλος της εθνικής Βραζιλίας. Είναι πολύ καλός μου φίλος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: