Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ: Τι έγραψαν οι διαιτητές στο Φ.Α.

Οι διαιτητές του αγώνα ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ έγραψαν στο φύλλο αγώνα τα εξής:
«Πριν από την έναρξη, έπεσαν αναπτήρες, 2 μπαταρίες, 2 κροτίδες ήχου και καπνού προς τον πάγκο του Ολυμπιακού κι έγινε η πρώτη προειδοποίηση από τα μεγάφωνα.
Στο 6:51 του τρίτου δεκαλέπτου, έπεσε μπουκάλι με νερό στον πάγκο του Ολυμπιακού και έγινε η δεύτερη έγγραφη ειδοποίηση.
4:55 πριν από το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, έπεσαν αναπτήρες και ένα μπουκάλι με νερό στο πάγκο Ολυμπιακού.
Στο 3:07 έγινε τρίτη προειδοποίηση από μεγάφωνα, λόγω ρίψης πολλαπλών αντικειμένων, αναπτήρες, κέρματα, καφέδες, πέτρα. Ο κ.Χριστοδούλου διέταξε την προσωρινή διακοπή και πηγαίνοντας στα αποδυτήρια δέχθηκε αναπτήρα στο κεφάλι που του δημιούργησε οίδημα διαμέτρου 4 εκατοστών. Τον εξέτασε ο κομισάριος του αγώνα κ. Μούστος. Σε 15 λεπτά μπορούσε να συνεχίσει, αρκεί να αποχωρούσαν οι φίλαθλοι. Η αστυνομία ζήτησε χρόνο να τους απομακρύνει και τη συμμετοχή των ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Η διακοπή κράτησε 2 ώρες και 5 λεπτά συνολικά. Αφού απομακρύνθηκαν οι φίλαθλοι ο αγώνας συνεχίστηκε από το σκορ 47-37. »
Σύμφωνα με πληροφορίες η τιμωρία θα είναι αποκλεισμός της έδρας έως 4 αγωνιστικές (μπορεί και λιγότερες μετά από έφεση) και πρόστιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: