Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Πολύ κοντά στον Άρη ο Γκροσίτσκι»

Με το ένα πόδι στον Άρη βρίσκεται ο Καμίλ Γκροσίτσκι, σύμφωνα με τον πολωνικό Τύπο, αλλά και με τον μάνατζέρ του, Μάριους Πιεκάρσκι. Όπως αναφέρεται σε δημοσιεύματα της χώρας, η Γιαγκελόνια έχει μείνει ικανοποιημένη από την πρόταση των «κιτρίνων», οι Πολωνοί γράφουν πως φτάνει τις 900.000 ευρώ, αλλά αποκλείεται να φτάνει σε τόσο μεγάλα ύψη.

Ο πρόεδρος της Γιαγκελόνια επιβεβαιώνει την ύπαρξη πρότασης, ενώ ο ατζέντης του 22χρονου αριστερού μεσοεπιθετικού κάνει λόγο για επικείμενη συμφωνία. «Είμαστε πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής. Απομένει να ρυθμίσουμε κάποιους όρους για το συμβόλαιο του Καμίλ», δήλωσε στην Πολωνία ο μάνατζερ του Γκροσίτσκι.

Κοντά και σε Εντού

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται ο Εντού στη Θεσσαλονίκη για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον Άρη. Πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές βρίσκονται στη διαδικασία ανταλλαγής φαξ και ο 32χρονος επιθετικός προβάρει τα κιτρινόμαυρα. Εξάλλου, εντός της ημέρας αναμένεται η άφιξη του Κριστιάν Πορτίγια, ο οποίος θα καλύψει τη θέση του μεσοαμυντικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: