Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Προβάρει τα ερυθρόλευκα ο Βέλλιος

Ο Απόστολος Βέλλιος ετοιμάζεται να μετακομίσει στον Πειραιά, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr,Ολυμπιακος και Ηρακλής θα συζητήσουν το επόμενο διήμερο τη μεταγραφή του διεθνούς επιθετικού.
Ο Ολυμπιακος συνεχίζει τις μελετημένες κινήσεις του στον ελληνικό χώρο με παίκτες νεαρούς σε ηλικία, θέλοντας να «μαζέψει» στου Ρέντη τους καλύτερους και πιο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές. Μετά τον Μανιάτη που θεωρείται κλεισμένος, οι Ερυθρόλευκοι σύμφωνα με πληροφορίες θα ζητήσουν από τον Ηρακλή να παραχωρήσει τον Απόστολο Βέλλιο.
Το ραντεβού ανάμεσα στις δύο ΠΑΕ, σύμφωνα με όσα λέγονται από την Αθήνα, θα γίνει αύριο (4/1), με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να καταθέτει πρόταση στον Ηρακλή 200.000 ευρώ και τον Γκαλίτσιο δανεικό για 6 μήνες. Η απάντηση της ΠΑΕ αναμένεται να είναι θετική, καθώς μπορεί να υπάρχει ενδιαφέρον από ευρωπαϊκές ομάδες, ωστόσο δεν υπάρχει καμία απολύτως επίσημη πρόταση στα γραφεία της ΠΑΕ.
Στα αμιγώς αγωνιστικά θέματα, συνεχίστηκε με πρωινό πρόγραμμα η προετοιμασία του Ηρακλή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, με προπόνηση η οποία στηρίχθηκε στις δοκιμές αγωνιστικών πλάνων μέσα από εσωτερικό δίτερμα. Ο Τάσος Κατσαμπής συνέχισε το ατομικό πρόγραμμα, ενώ ένα ελαφρύ χτύπημα άφησε σε ατομικό ρυθμό τον Βικτοράς Γιάκομπ, χωρίς να πρόκειται για κάτι ανησυχητικό. Ο Πάμπλο Λίμα επανήλθε στην ομάδα και προπονήθηκε κανονικά, αν και λόγω της απουσίας του από τις προπονήσεις αναμένεται να χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα από τον Πέτρο Κανακούδη.
Ο προπονητής της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, δεν υπολογίζει ενόψει της αναμέτρησης στο «Γ. Καραϊσκάκης» στην παρουσία του Γιάκομπ και του Παπαστεριανού, οι οποίοι εκτίουν ποινή στο συγκεκριμένο αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: