Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

«Θέλω να ξέρω αν έχω μέλλον στη Μάντσεστερ Γ.»

Μπορεί να βρίσκεται στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία πέντε χρόνια, ωστόσο ο Τόμας Κούστσακ βλέπει οι συμμετοχές του να ελαχιστοποιούνται κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων διαβόλων». Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο ο Πολωνός θέλει να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, συζητώντας με τον Άλεξ Φέργκιουσον.

«Θέλω να δω τι θέλει ο προπονητής να κάνει, αν θέλει να παίξει με έμενα, ή αν θέλει να με πουλήσει. Εγώ θέλω να παίζω, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Προς το παρόν δεν ξέρω τίποτα. Ο Έντουιν είναι σχεδόν 40, ποιος ξέρει για πόσο ακόμη θα παίζει. Μπορεί να είναι και η τελευταία του χρονιά, αλλά ένας τέτοιος σύλλογος πρέπει να έχει νέους τερματοφύλακες», ήταν τα λόγια 28χρονου γκολκίπερ, ο οποίος δεν μπόρεσε να μην κάνει τα παράπονα του.

«Έκανα το ντεμπούτο μου τον Ιανουάριο», είπε γελώντας, ενώ συνέχισε, «Κάθε παίκτης έχει φιλοδοξίες, έτσι και εγώ. Κάθομαι στον πάγκο πέντε χρόνια, τώρα είμαι έτοιμος να παίξω, έχω εμπειρία και θέλω να δείξω τι μπορώ να κάνω. Θέλω μια ευκαιρία να παίζω περισσότερο από ένα παιχνίδι στο τρίμηνο», συμπλήρωσε ο Κουστσακ, ο οποίος κάθισε κάτω από τα δοκάρια των «κόκκινων διαβόλων» για πρώτη φορά φέτος στον αγώνα κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, το περασμένο Σάββατο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: