Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ραντεβού Μαρινάκη-Βεντούρη

Έτοιμος να κλείσει τις περιπτώσεις Μανιάτη και Κουμορτζί είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος θα συναντηθεί με τον Γεράσιμο Βεντούρη.
Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού θα έχει ραντεβού με τον αντίστοιχο του Πανιωνίου σημερα Δευτέρα, προκειμένου να μπουν στην τελική ευθεία οι συμφωνίες ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Αναφερόμαστε φυσικά στην απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη και Μπενάρντ Κουμορτζί, αλλά και τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου και του Μανώλη Μονιάκη στον Πανιώνιο.
Τα δεδομένα στις δύο περιπτώσεις είναι λίγο πολύ γνωστά και τα επιβεβαίωσε με δηλωσεις του και ο Γεράσιμος Βεντούρης.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Μανιάτης είναι πλέον με το ενάμιση πόδι στο μεγάλο Λιμάνι, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τον Κώστα Μήτρογλου στην Πλατεία. Ο Έλληνας επιθετικός αν και υπήρχαν φήμες πως δεν θέλει να φορέσει τα "κυανέρυθρα", είναι έτοιμος να συμφωνήσει και να παίξει σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του Μανιάτη.

Από την άλλη, ο Έλληνας αμυντικός του Πανιώνιου, όπως δηλωσε και ο πρόεδρος της ομάδας, είναι κοντά στον Πειραιά, αλλά για το καλοκαίρι, αφού θα παραμείνει με την μορφή δανεισμού γι' άλλους 6 μήνες στη Νέα Σμύρνη.

Στο ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γεράσιμο Βεντούρη, θα συζητηθεί και τ' όνομα του Μπενάρντ Κουμορτζί, για τον οποίο ο Ερνέστο Βαλβέρδε έχει δώσει θετική εισήγηση.

Όσο για τον Μονιάκη, θα δοθεί σίγουρα δανεικός, όμως ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί σε ποια ομάδα. Στον Πανιώνιο ή στον Πανσερραϊκό, το όνομα του οποίου ακούγεται τις τελευταίες ώρες.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω ερωτήματα, θα δοθούν πιθανότατα την Δευτέρα, μετά και το τέλος του ραντεβού ανάμεσα στον Μαρινάκη και τον Βεντούρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: