Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Σαμαράς: «Θέλω να μείνω»

Την πρόθεσή του να παραμείνει στη Σέλτικ εξέφρασε ο Γιώργος Σαμαράς. Ο ήρωας του «Old Firm», με τα δυο του γκολ εναντίον της Ρέιντζερς, τόνισε πως δεν παίζει έχοντας στο μυαλό του το πώς θα κερδίσει μια βελτιωμένη συμφωνία, αλλά μόνο για το καλό της ομάδας. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό του με τους «καθολικούς» και πολλές ομάδες -κυρίως από την Αγγλία- ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν είτε τώρα με μεταγραφή, είτε σε έξι μήνες ως ελεύθερο.

Ο ίδιος πάντως, ξεκαθάρισε ότι προτεραιότητά του είναι η ομάδα της Γλασκώβης.

«Εγώ θέλω να παραμείνω στην ομάδα και εφόσον το ίδιο επιθυμεί και ο προπονητής μου, πιστεύω πως είναι εφικτή μια συμφωνία μέσα στις επόμενες ημέρες. Δεν γίνονται όλα για συμβόλαια και λεφτά, κάποιες φορές είναι απλά η χαρά του παιχνιδιού. Παίζω για την ομάδα και για να δικαιώσω τον προπονητή που με εμπιστεύτηκε», τόνισε ο Έλληνας επιθετικός.

Ο Νιλ Λένον αποκάλυψε ότι είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρώην μάνατζερ της Σέλτικ, Γκόρντον Στράχαν, ο οποίος τον προέτρεψε να δοκιμάσει τον 25χρονο ποδοσφαιριστή ως μοναδικό προωθημένο.

«Είναι ένας ρόλος που έχει ξαναπαίξει ο Σαμαράς, τον έχω δει και στο παρελθόν. Κατάφερε να τα πάει περίφημα ανάμεσα στα δύο σέντερ μπακ. Ξέρω ότι θέλω να μείνει στην ομάδα, το θέμα είναι μεταξύ του ίδιου και του συλλόγου», τόνισε ο Λένον για τον Σαμαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: