Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Ο «Φέργκι» κάνει κουμάντο

Την άποψή του πως ο προπονητής είναι το κλειδί της επιτυχίας μιας ομάδας, εξέφρασε ο Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Σκοτσέζος τεχνικός τόνισε πως η ανανέωση του συμβολαίου του Ρούνει με τους «κόκκινους διαβόλους» ήταν δικό του… κατόρθωμα, το οποίο και καθόρισε ποιος κάνει κουμάντο στην ομάδα.

«Το πιο σημαντικό πρόσωπο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι ο προπονητής. Τη στιγμή που ένας παίκτης θα είναι πιο ισχυρός από τον προπονητή του συλλόγου μας θα έρθει και το τέλος μας. Τα πράγματα δεν θα είναι ποτέ τα ίδια», ήταν τα λόγια του Φέργκιουσον, ο οποίος και συμπλήρωσε τι συνέβη με τον Ρούνεϊ και την ανανέωση του συμβολαίου του, τον περασμένο Οκτώβριο.

«Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πήρε λανθασμένη συμβουλή. Στις μέρες μας πρέπει να μιλάμε συνέχεια με μάνατζερ, κάτι που πλέον είναι πολύ δύσκολο. Υπάρχει τρόπος που διαπραγματεύεσαι. Πρέπει να είσαι ισχυρός και να έχεις την υποστήριξη της διοίκησης και εγώ το είχα πάντα αυτό. Πρέπει να έχεις τον έλεγχο, αυτό είναι το πιο σημαντικό», τόνισε.

Ο 70χρονος τεχνικός δεν παρέλειψε να αναφέρει για ακόμη μια φορά πως η… συνταξιοδότηση δεν βρίσκεται στα άμεσα σχέδια του, αφού ακόμη μπορεί να κάνει τη δουλειά του, χωρίς πρόβλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: