Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Προς διαζύγιο με Τζιμπούρ

Σε απολογία κλήθηκε ο Ράφικ Τζιμπούρ από τη διοίκηση της ΑΕΚ, η οποία φέρεται έτοιμη να διακόψει τις επαφές για ανανέωση της συνεργασίας. Ο διεθνής Αλγερινός επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στα Σπάτα, προκειμένου να πάρει μέρος στην προπόνηση, παρά την αντίθετη σύσταση του Μανόλο Χιμένεθ.
Ο Ισπανός τεχνικός έδιωξε τον παίκτη από την προπόνηση και τον παρέπεμψε στη διοίκηση, προκειμένου να απολογηθεί. Όπως διαρρέει η διοίκηση της Ένωσης, δύσκολα θα συνεχιστούν οι επαφές των δυο πλευρών για την επέκταση της συνεργασίας, ενώ δεν πρέπει να αποκλειστεί ακόμα και το ενδεχόμενο άμεσης παραχώρησης του παίκτη. Η Ένωση τονίζει πως θα επανεξετάσει την στάση της στο θέμα του Τζιμπούρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «κιτρινόμαυρους», το αργότερο έως το καλοκαίρι.
Η διοίκηση της ΑΕΚ εμφανίζεται ενοχλημένη από τα συνεχόμενα πειθαρχικά παραπτώματα του παίκτη, ο οποίος έχει δημιουργήσει αρκετές φορές πρόβλημα στις τάξεις της ομάδας και κατά το παρελθόν. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει θέσει ήδη τον παίκτη στο περιθώριο και δεν τον υπολογίζει για τις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας, μέχρι να βρεθεί κάποια λύση μέσω της διοίκησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: