Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Η ΕΠΟ "τελείωσε" τον Καλόπουλο

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία γνωστοποίησε με επίσημη ανακοίνωση πως ο Δημήτρης Καλόπουλος και οι δύο βοηθοί του στο ντέρμπι του "Καραϊσκάκης" δεν θα ξανασφυρίξουν μέχρι το τέλος της σεζόν. Υπενθυμίζεται ότι οι δύο άμεσοι συνεργάτες του Καλόπουλου στο ντέρμπι Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός της περασμένης αγωνιστικής ήταν οι Σαραϊδάρης και Τρύφωνας, ενώ στο "ψυγείο" μπήκε και ο παρατηρητής αγώνα, Νταμπώσης.






Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ:

"Υστερα από συνάντηση της ΚΕΔ/ΕΠΟ και της ΔΑΔ/ΕΠΟ, η οποία πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ, έπειτα από την εκπλήρωση διεθνών υποχρεώσεων των κυρίων Μπριάκου (παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Champions League Λιόν-Ρεάλ Μαδρίτης), Βασάρα (παρατηρητής διαιτησίας στον αγώνα Europa League Βιγιαρεάλ-Νάπολι), από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ανακοινώνονται τα εξής:

Όλοι οι ασχολούμενοι με το ποδόσφαιρο (φίλαθλοι, παράγοντες, ομάδες κ.λπ.) θα πρέπει να γνωρίζουν ότι η ελληνική διαιτησία λειτουργεί σύμφωνα με την Σύμβαση Διαιτησίας της UEFA, την οποία έχει αποδεχθεί και συνυπογράψει η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία εκδίδοντας και τον αντίστοιχο Ελληνικό Κανονισμό Διαιτησίας.

Μέχρι σήμερα η ΚΕΔ/ΕΠΟ τηρώντας τις αντίστοιχες οδηγίες και την εφαρμοζόμενη πρακτική της UEFA δεν δημοσιοποίησε ποινές διαιτητών για αγωνιστικά παραπτώματα κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου.

Όμως η ΚΕΔ/ΕΠΟ. λαμβάνοντας υπόψη όλα τα στοιχεία και τα σχετικά έγγραφα (video αγώνα, Φύλλο Αγώνα, έκθεση παρατηρητή αγώνα και διαιτησίας κ.λπ.) του αγώνα μεταξύ των Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ΠΑΟ (Σάββατο 19.2.2011), επιβάλλει στους αξιωματούχους της διαιτησίας του αγώνα, τις δέουσες ποινές για κάθε αγωνιστικό παράπτωμά τους και λόγω της σοβαρότητας και της δημιουργηθείσας κατάστασης στο ποδόσφαιρο, ανακοινώνει κατ’ ελάχιστον τη μη χρησιμοποίηση τους έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου".

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος
















Δεν υπάρχουν σχόλια: