Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μουρίνιο: Γκουαρντιόλα από τους κορυφαίους

Ο Ζοσέ Μουρίνιο έκανε δηλώσεις για την αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, που αποτελεί τον κακό δαίμονα της βασίλισσας, λέγοντας ότι η νίκη θα είναι δύσκολη, αλλά όχι ακατόρθωτη, ενώ εξήρε τον προπονητή της Μπαρτσελόνα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης ανέκαθεν δυσκολευόταν να κερδίσει στο Ριαθόρ, εκτός από την περυσινή σεζόν και ο Μουρίνιο πιστεύει ότι οι Μερένχες μπορούν να επαναλάβουν το κατόρθωμα τους και φέτος. Μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Ρεάλ Μαδρίτης ο πορτογάλος τεχνικός αναφέρθηκε στον αγώνα των Μπλάνκος με την Λα Κορούνια, αλλά και στον αντίπαλο του, Πεπ Γκουαρντιόλα.


Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για το παιχνίδι στο Ριαθόρ:

«Το Ριαθόρ είναι ένα δύσκολο γήπεδο. Η Ντεπορτίβο έχει χάσει εντός έδρας μόνο από την Μπαρτσελόνα και την Αλμερία. Ήταν πάντα δύσκολο για την Ρεάλ να κερδίσει εδώ, αλλά η ομάδα κατάφερε να κερδίσει πέρυσι μετά από πολλά χρόνια που δεν τα κατάφερνε».

Για τον Πεπ Γκουαρντιόλα:
«Έχουμε ένα πολύ καλό σερί στο πρωτάθλημα και δεν είμαστε στην κορυφή του πίνακα μόνο και μόνο εξαιτίας του Γκουαρντιόλα της Μπαρτσελόνα. Ο Πεπ είναι ένας προπονητής με μεγάλο πρεστίζ. Αυτά που έχουν σημασία είναι αυτά που πετυχαίνεις. Ο Γκουαρντιόλα έχει κάνει αρκετά για να θεωρείται ένας από τους κορυφαίους προπονητές στον κόσμο».

Για τις διαιτητικές αποφάσεις φέτος:
«Είναι πολύ εύκολο να δείξεις στους παίκτες μου μια κίτρινη κάρτα. Κάποιες ομάδες δεν παίρνουν ποτέ κάρτες για πανομοιότυπες φάσεις και άλλες προστατεύονται λιγότερες. Χρειάζεται να κοιτάξετε απλά τις τελευταίες δυο εβδομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ για να το καταλάβετε. Μια κίτρινη κάρτα, για εμάς θα ήταν κόκκινη».


Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος















Δεν υπάρχουν σχόλια: