Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Οι τέσσερις "εκλεκτοί" του Μανόλο

Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει ήδη καταλήξει στους τέσσερις βασικούς στόχους της ΑΕΚ από την ελληνική αγορά για το καλοκαίρι, με δημοσίευμα να αναφέρει πως αυτοί είναι οι Γεωργιάδης, Φορτούνης, Σιόβας και Μαλεζάς.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της την πρόκληση της κατάκτησης του Κυπέλλου Ελλάδας αλλά και τον στόχο της εισόδου στα πλέι οφς του ελληνικού πρωταθλήματος, όμως αυτό δεν σημαίνει πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός της ενόψει της νέας σεζόν δεν έχει ξεκινήσει. Ο Μανόλο Χιμένεθ έχει αντιληφθεί μετά τους πρώτους μήνες του στο τιμόνι του "Δικεφάλλου" τα κενά που υπάρχουν στο ρόστερ και τις ανάγκες της ομάδας του ώστε να εμφανιστεί πολύ πιο ανταγωνιστική από το καλοκαίρι του 2011 και έπειτα, και στην κατεύθυνση αυτή έχει ξεχωρίσει ήδη κάποιους παίκτες από την ελληνική αγορά που εκτιμάει ότι μπορούν να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της "Sportday", ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης θεωρεί ότι τέσσερις παίκτες από Ελλάδα μπορούν να βοηθήσουν σημαντικά την ΑΕΚ αλλά και να εγκλιματιστούν χωρίς προβλήματα στο νέο τους περιβάλλον, και αυτοί είναι οι Γιώργος Γεωργιάδης, Κώστας Φορτούνης, Δημήτρης Σιόβας και Στέλιος Μαλεζάς. Φυσικά, καμία από όλες αυτές τις περιπτώσεις δεν θα είναι εύκολες σε περίπτωση που οι "κιτρινόμαυροι" ενδιαφερθούν το καλοκαίρι, αφού ουδείς μένει ελεύθερος από την ομάδα του ενώ είναι δεδομένο πως θα χρειαστεί να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να "πειστούν" οι ομάδες τους να τους παραχωρήσουν.

Αυτό ισχύει ειδικά για τους Γεωργιάδη και Φορτούνη, με τον Χιμένεθ να έχει σχηματίσει πολύ καλή εντύπωση και για τους δύο νεαρούς μεσοεπιθετικούς (αμφότεροι πήγαν καλά κόντρα στην ΑΕΚ), αλλά τους Πανσερραϊκό και Αστέρα Τρίπολης να παρουσιάζονται αποφασισμένοι να μπουν σε διαδικασία πλειστηριασμού πριν τους αποχωριστούν. Όπως συμπληρώνει η εφημερίδα, ο Δημήτρης Σιόβας του Πανιωνίου είναι ένα όνομα που βρίσκεται ψηλά στη λίστα του Χιμένεθ όσον αφορά στο ελληνικό αίμα που έχει δηλώσει ότι είναι απαραίτητο για την ΑΕΚ, ενώ δεν αποκλείεται μετά την απόρριψη της πρώτης πρότασής της για Μαλεζά από τον ΠΑΟΚ (τον Ιανουάριο) να επιστρέψει η Ένωση με νέα προσφορά μέσα στους προσεχείς μήνες.

Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος














Δεν υπάρχουν σχόλια: