Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Μάχες για τετράδα και... παραμονή

Ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Α1, καθώς θα δοθούν μάχες για την κατάληψη της τέταρτης θέσης, την είσοδο στα πλέι οφ, αλλά και την παραμονή.

Ο Αρης φιλοξενεί τον Κολοσσό Ρόδου στο «Αλεξάνδρειο», με τους «κίτρινους» να θέλουν την νίκη για να μπουν πάλι σε τροχιά τετράδας, ενώ στον αντίποδα οι «θαλασσί», που μετρούν τρεις διαδοχικές ήττες, ευελπιστούν να επιστρέψουν στις επιτυχίες, ώστε να έχουν ελπίδες για την είσοδό τους στα πλέι οφ.



Ο Παναθηναϊκός μετά την... απρόσμενη ήττα από την Λιέτουβος Ρίτας στο πλαίσιο του ΤΟΡ-16 της Ευρωλίγκα, φιλοξενείται στο κλειστό του Αγίου Θωμά από το αρκούντως ανταγωνιστικό Μαρούσι, με τους «πράσινους» να επιθυμούν να συνδυάσουν την απαιτούμενη νίκη με μία καλή εμφάνιση.

Ο φορμαρισμένος Πανιώνιος αναμετράται στη Νέα Σμύρνη με τον Ηλυσιακό, με τους «κυανέρυθρους» να στοχεύουν σε ακόμα μία νίκη, για να διατηρηθούν στην πρώτη οκτάδα. Η ομάδα των Ιλισίων θέλει να φτάσει την δεύτερη διαδοχική νίκη της, μετά από αυτή με την ΑΕΚ, για να διατηρήσει τις ελπίδες της για την παραμονή στην Α1.

Η ουραγός ΑΕΚ κοντράρεται με το Περιστέρι στο κλειστό της Ζωφριάς, ευελπιστώντας ότι με την συμπαράσταση του κόσμου της θα καταφέρει φτάσει στην επιθυμητή νίκη απέναντι στην ομάδα του Αργύρη Πεδουλάκη. Η ομάδα των δυτικών προαστίων προέρχεται από δυο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και θα επιδιώξει να τις τριπλασιάσει.

Ο Ηρακλής που προέρχεται από την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη επί του Κολοσσού Ρόδου φιλοξενεί την Καβάλα στο «Ιβανόφειο» και στοχεύει να διπλασιάσει τις επιτυχίες του, ώστε να παραμείνει ζωντανός στην μάχη που δίνει για την παραμονή.

Ο πρωτοπόρος και αήττητος Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (27/2) τον Πανελλήνιο στο ΣΕΦ, φιλοδοξώντας να επεκτείνει το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα, ενώ την αυλαία της αγωνιστικής κλείνει η αναμέτρηση του Ικαρου Καλλιθέας με τον ΠΑΟΚ στο κλειστό της Γλυφάδας.

Οι νεοφώτιστοι θα προσπαθήσουν απέναντι στον τέταρτο στην βαθμολογία «Δικέφαλο του Βορρά» να πάρουν το ροζ φύλλο αγώνα, μετά από τέσσερις διαδοχικές ήττες.


Αναλυτικά το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής στην Α1:


Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου:

Αλεξάνδρειο 16.00 - Άρης-Κολοσσός Ρόδου, Γκόντας-Αφεντουλίδης-Κατραχούρας (Γκάτζος) NOVASPORTS

ΔΓ Ν. Σμύρνης - 17.00 Πανιώνιος-Ηλυσιακός, Τανατζής-Παπαπέτρου-Πουρσανίδης Κ. (Ντίνος)

Κλ. Αγ. Θωμά - 17.00 Μαρούσι-Παναθηναϊκός, Κορομηλάς-Ψαριανός-Θεωνάς (Κορασίδης) ΕΤ-1

3ο ΚΓ Άνω Λιοσίων - 19.00 ΑΕΚ-Περιστέρι, Αναστόπουλος-Σώμος-Ξενικάκης (Άκελ) NOVASPORTS

Ιβανώφειο - 19.00 Ηρακλής-Καβάλα, Σπυρίδωνος-Παναγιώτου-Βαρδάλος (Μούστος)


Κυριακή, 27 Φεβρουαρίου:

ΣΕΦ 12.30 - Ολυμπιακός-Πανελλήνιος, Μάνος-Μητσόπουλος-Νικολούλης (Παλάτος)

ΕΑΚ Γλυφάδας - 17.00 Ίκαρος Καλλιθέας-ΠΑΟΚ, Σχινάς-Φούφης-Ανδρικόπουλος (Μαύρος) ΕΤ-1



Επιμέλεια: Βασίλης Μαυρόπουλος






Δεν υπάρχουν σχόλια: