Σάββατο 26 Φεβρουαρίου 2011

Tenorio - Στοίχημα ..

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.



Ελπίζω να είστε όλοι καλά στη υγεία σας καταρχήν, δεν έχω κάτι το ιδιαίτερο να σας πω, πάνω κάτω τα ίδια, <<πότε μήλα πότε φύλλα>>, τον τελευταίο καιρό μόνο φύλλα αλλά με επιμονή καί υπομονή θα έρθουν καί τα μήλα.

Πάμε ευθύς αμέσως να δούμε τι θα παίξει γιά σήμερα η στήλη.


Neustadt - Salzburg  (2)

Δεν φαίνεται να διεκδικεί κάτι από την ζωή της η Neustadt βάση της βαθμολογικής της θέσης.Ούτε προς τα πάνω κοιτά,αλλά ούτε καί προς τα κάτω έχει πρόβλημα.

Το βαθμολογικό κίνητρο αντίθετα το έχει η Salzburg η οποία με πιθανή νίκη της σήμερα πλησιάζει για τα καλά της πρώτες θέσεις.Σαφώς καί είναι ανώτερη ομάδα οι φιλοξενούμενοι η οποιοί μάλιστα διατηρούν καί ένα αήττητο σερί 11 αγώνων.

Επιλογή το διπλό της Salzburg σε απόδοση (2,20)


San Lorenzo  - Rasing Club   (1)

Σε καλή φάση φαίνεται να είναι η γηπεδούχος San Lorenzo, η οποία επέδειξε σοβαρότητα μέχρι στιγμής στα 2 πρώτα παιχνίδια πού έχει δώσει στο πρωτάθλημα.Η εκτιμήσεις των ειδικών αλλά καί φίλων μου καί γνωστών πού συνομιλώ, κάνουν λόγο ότι θα παλέψει μέχρι τέλους γιά την πρωτιά, καθώς διαθέτει σοβαρό σύνολο.

Επηρεασμένη από την απουσία τού καλύτeρου της παίκτη η Rasing υπέστει ήττα την περασμένη αγωνιστική από την τεράστια Boca Juniors.Η απουσία τού Μορένο γιά πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα λόγου τραυματισμού αναμένεται να φανεί καί στα υπόλοιπα παιχνίδια.

Δικαίως είναι το φαβορί η San Lorenzo καί θα της δώσω τύχη γιά την νίκη.

Επιλογή ο άσος της San Lorenzo σε απόδοση (2,15)


Jaguares - Chivas Guadalajara  (2)

Το μαύρο της το χάλι έχει η Jaguares η οποία ναι μέν πήγαινε καλά στο Liberdatores, αλλά και εκεί άρπαξε μιά ξυγηρησμένη 4άρα στον θεσμό μεσοβδόμαδα.Στο πρωτάθλημα δεν λέει να σηκώσει κεφάλι καθώς μετρά 5 σερί ήττες.Μία καί μοναδική νίκη στην πρεμιέρα καί από κεί καί πέρα το χάος.Αυτή την στιγμή διαθέτει την χειρότερη επίθεση καί άμυνα της κατηγορίας.

H Chivas από την πλευρά της δείχνει σιγά σιγά πως συνέρχεται μετά της σερι ισοπαλίες.Την περασμένη αγωνιστική όπου καί την προτιμήσαμε έπιασε πολύ καλή απόδοση σε όλη την διάρκεια τού ματς με αποτέλεσμα να φιλοδωρήσει με 4 γκόλ την Pachuca.

Σε αγωνιστική κάθοδο η Jaguares, σε αγωνιστικό ανέβασμα η Chivas.Λίγο η παράδοση τού αγώνα με ενοχλεί, αλλά θα το παλέψω καί θα προτιμήσω το καλοπληρωμένο διπλό της Chivas σε απόδοση (2,70)


Στη σούμα σε σειρά προτίμησης: San Lorenzo - Chivas Guadalajara - Salzburg



Καλά να είστε καί καλά να περνάτε , τα σέβη μου ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: