Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πήρε Φερνάντεζ και Μάρκοβιτς ο Πανσερραϊκός

Παίκτης του Πανσερραϊκου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα είναι ο Ντάνι Φερνάντεζ. Οι Σερραίοι λίγο πρίν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος,απέκτησαν τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού με την μορφή δανεισμού με την σύμφωνη γνώμη και της Μπόχουμ στην οποία ανήκει ο πορτογάλος τερματοφύλακας. Ο Φερνάντεζ δεν είχε πάρει καθόλου χρόνο συμμετοχής στους πράσινους με τους Νιόμπλια και Φερέιρα να εμπιστεύονται περισσότερο τους Τζόρβα και Καρνέζη. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας  ο οποίος τόσο στον ΠΑΟΚ  όσο και στην Μπόχουμ είχε αφήσει πάρα πολύ καλές εντυπώσεις, ήθελε χρόνο συμμετοχης και παιχνίδια προκειμένου να βρίσκεται και πάλι στις κλήσεις του ομοσπονδιακού προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας και για αυτό επέλεξε να πάει μέχρι το τέλος της περιόδου στην ομάδα των Σερρών. Παράλληλα τα Λιοντάρια απέκτησαν και τον 25χρονος Βόσνιο αμυντικό Μπόγιαν Μάρκοβιτς.
Αναλυτικά οι δυο ανακοινώσεις:
 "Η ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ  ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Daniel Marcio FERNANDES με τη μορφή δανεισμού μετά από συμφωνία με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Bojan MARKOVIC είναι η νέα μεταγραφή για την ομάδα μας. Γεννήθηκε το Νοέμβριο του 1985 στη Βοσνία, είναι στόπερ και αγωνίστηκε στις ομάδες Rudar Ugtjevik, Celik, Spartak Naichik".

Δεν υπάρχουν σχόλια: