Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

ΗΡΑΚΛΗΣ: «Φινάλε» με Καϊτά

Μπορεί να παίχθηκαν πολλά… επεισόδια, το κλίμα να άλλαζε συνεχώς, όμως τελικά, επίσημα πλέον, ο Σάνι Καϊτά είναι ποδοσφαιριστής του Ηρακλή! Ο Ημίθεος έκανε «φινάλε» στις μεταγραφικές του κινήσεις με τον Νιγηριανό διεθνή μέσο, ο οποίος έρχεται ως δανεικός από τη Γαλλική Μονακό, μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου, για τα εναπομείναντα δηλαδή 10 παιχνίδια της ομάδας για το πρωτάθλημα της Superleague. Η ΠΑΕ Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτησή του, έχοντας νωρίτερα εξασφαλίσει την πρόωρη ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Καρλίνιος, μιας και ήταν απαραίτητο να «αδειάσει» θέση ξένου στην ομάδα. «Παίκτης του ΗΡΑΚΛΗ είναι από σήμερα (31/01 -σ.σ. χθες-) και ο διεθνής Νιγηριανός αμυντικός μέσος Sani Kaita, μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2010-2011″ ήταν η «λακωνική» ανακοίνωση της ΠΑΕ επί του θέματος.
Σελούκ: «Ναι, έρχεται στη Θεσσαλονίκη»
Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Αφρική (www.allAfrica.com), ο Σάνι Καϊτά περιμένει να λυθεί το πρόβλημα με τη βίζα του για να έρθει στη Θεσσαλονίκη και στον Ηρακλή. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν την συμφωνία του Ηρακλή με τη Μονακό για εξάμηνο δανεισμό και τονίζουν ότι η μεταγραφή δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω προβλημάτων με την έκδοση της βίζας του Νιγηριανού. Ο Νιγηριανός συνεργάτης του Ντιμίτρι Σελούκ (στον οποίο ανήκει ο ποδοσφαιριστής) Τιζανί Μπαμπαγκίντα, επιβεβαίωσε με δηλώσεις του τα προβλήματα στην υπόθεση – Καϊτά, αλλά εμφανίστηκε καθησυχαστικός: «Αυτή τη στιγμή προπονείται στο Κανό (σ.σ. είναι πόλη στο βόρειο μέρος της Νιγηρίας) και περιμένει την βίζα του από την ελληνική πρεσβεία στην Αμπούζα. Δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας, αφού έχουν υπογραφεί όλα τα απαραίτητα έγγραφα για τη μεταγραφή του και θα ταξιδέψει στην Ελλάδα». Αξίζει να σημειωθεί πως με χθεσινές του δηλώσεις στο «Μ» ο Ντιμίτρι Σελούκ τόνιζε μεταξύ άλλων το μεσημέρι: «Ο παίκτης θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ηρακλή. Μίλησα με τη διοίκηση και δεν συντρέχει κανένας λόγος ανησυχίας. Θα έρθει αύριο (σ.σ. σήμερα) στη Θεσσαλονίκη», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Ουκρανού ατζέντη.
Μπαίνει άμεσα
Όπως αναφέρει το συγκεκριμένο δημοσίευμα ο Καϊτά πραγματοποιεί όλο αυτό το διάστημα προπονήσεις για να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση. Ο Νιγηριανός βέβαια είναι λογικό πως θα είναι κάπως πίσω από τους υπόλοιπους ποδοσφαιριστές του Ηρακλή. Η εμπειρία του ωστόσο δείχνει πως μπορεί να προσφέρει πολλά στη μεσαία γραμμή ως το τέλος της σεζόν. Ο Καϊτά θα βρίσκεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη προκειμένου να ενσωματωθεί με την ομάδα και να ξεκινήσει σε ατομικό επίπεδο αρχικά την απόλυτη επιστροφή του σε αγωνιστικούς ρυθμούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: