Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Πρόκριση στην Τούμπα

Να πανηγυρίσουν την πρόκριση μέσα στην Τούμπα ζήτησε από τους παίκτες του ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε το σύνθημά του, ενόψει της κρίσιμης αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, υπογραμμίζοντας στους παίκτες του «Ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Πάμε για τη νίκη και την πρόκριση». Ο Βάσκος τεχνικός δεν υπολογίζει για την συγκεκριμένη αναμέτρηση στον Άλμπερτ Ριέρα, ο οποίος είναι τραυματίας, ενώ στην Αθήνα θα μείνουν και οι Ποτουρίδης και Ουρτάδο, οι οποίοι δεν προλαβαίνουν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.
Από εκεί και πέρα, ο Βαλβέρδε σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα τον Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός τεχνικός φαίνεται να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και ο Βαλβέρδε πιστεύει πως ο νεοαποκτηθείς ποδοσφαιριστής, μπορεί να κάνει τη διαφορά απέναντι στον «Δικέφαλο» του Βορρά. Από εκεί και πέρα, οι υπόλοιπες θέσεις δεν αναμένεται να έχουν αλλαγές συγκριτικά με το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό Βόλου. Ο Νικοπολίδης θα αγωνιστεί κάτω από τα δοκάρια, μιας και στους αγώνες κυπέλλου θα παίζει ο έμπειρος τερματοφύλακας με τους Μέλμπεργκ, Α. Παπαδόπουλο, Τοροσίδη και Ρ. Μπράβο να αποτελούν την τετράδα της άμυνας. Οι τέσσερις της μεσαίας γραμμής θα είναι οι Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Ζαϊρί και Μιραλάς, ενώ ο Φουστέρ θα διατηρηθεί σε ρόλο επιτελικού μέσου.
Από εκεί και πέρα, σίγουρος για πρόκριση του Ολυμπιακού μέσα στην Τούμπα εμφανίστηκε ο Βασίλης Τοροσίδη. Ο Έλληνας παίκτης τόνισε χαρακτηριστικά: «Είναι μεγάλη υπόθεση το +7. Σίγουρα στο ποδόσφαιρο δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος, όμως έχουμε ένα πολύ σοβαρό προβάδισμα και δείχνουμε ξεκάθαρα ότι είμαστε καλύτερη ομάδα. Μαθηματικά βέβαια δεν έχει τελειώσει το πρωτάθλημα. Αν συνεχίσουμε με αυτόν τον τρόπο που παίζουμε, θα το πάρουμε. Νομίζω πως στον αγώνα με τον ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη θα ξεκαθαρίσουν τα πάντα».
Στην συνέχεια, ο Τοροσίδης συμπλήρωσε: «Μπορεί στα χαρτιά να έχει το προβάδισμα ο ΠΑΟΚ, όμως το 1-1 δεν αλλάζει πολλά για μας. Πιστεύω πως έχουν μοιρασμένες πιθανότητες οι δύο ομάδες. Ακόμα και να κερδίζαμε στο Καραϊσκάκη θα πηγαίναμε να παίξουμε όπως θα παίξουμε και τώρα. Για τη νίκη. ένα γκολ αλλάζει τα πάντα, ακόμα καλύτερα αν έρθει νωρίς».
Τέλος, ο διεθνής ποδοσφαιριστής υπογράμμισε: «Αυτό θα κυνηγήσουμε, έχουμε δείξει ότι το έχουμε το γκολ σε κάθε ματς, όπως έχουμε δείξει ότι λειτουργούμε πολύ καλά και αμυντικά. Το κάναμε σε όλα τα ματς στην επαρχία, μπορούμε να το κάνουμε και στην Τούμπα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: