Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Με "Μπόμπα" κόντρα στην ΑΕΚ

Εχοντας στη φαρέτρα του το καινούριο του «όπλο», ονόματι Μαρσέλο Μπομπαντίγια, ο Αρης ξεκίνησε την προετοιμασία του για το ντέρμπι του Σαββάτου κόντρα στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.  Ο Αργεντίνος επιθετικός εξέτισε την ποινή που κουβαλούσε από το γερμανικό πρωτάθλημα στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι έτοιμος να ξεκινήσει την καριέρα του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, απέναντι στην Ενωση, σ' ένα ματς εξαιρετικά κρίσιμο σε ότι αφορά τη μάχη που δίνει ο Αρης για να προλάβει τη πεντάδα. Από πλευράς φυσικής κατάστασης ο Μπομπαντίγια είναι σε καλό επίπεδο κι έτσι εφόσον το θελήσει ο Μιχαλήτσος θα μπορέσει να ανταποκριθεί ακόμη και σε ολόκληρο το 90λεπτο! Στο πρόσωπό του οι κίτρινοι θέλουν να βρουν τον άνθρωπο που θα λύσει το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας η οποία με μόλις 11 γκολ σε 20 αγώνες, έχει αυτή τη στιγμή τη χαμηλότερη συγκομιδή στο πρωτάθλημα.
Στη προσπάθεια «εξεύρεσης» γκολ θα βοηθήσει αναμφίβολα και ο Νέρι Καστίγιο ο οποίος όσο περνούν οι μέρες βελτιώνεται ολοένα και περισσότερο και σίγουρα ο βαθμός ετοιμότητάς του θα είναι πολύ καλύτερος σε σχέση με το ντέρμπι της περασμένης Κυριακής. Αναφερόμενος στον Καστίγιο, ο Γιάννης Μιχαλήτσος υπογράμμισε, μιλώντας στη NOVA: « Πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή ο οποίος είμαι σίγουρος ότι θα μας βοηθήσει. Θεωρώ πως μαζί με τον Χαβίτο θα μπορούσαν να δημιουργήσουν δύο σούπερ πλευρές για την ομάδα μας». Όμως ο Αρης καλείται, αρχής γενομένης από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, να πορευτεί δίχως τον Ισπανό μέσο, με τους Τσεσνάουσκις και Σακάτα να μοιάζουν τα πρώτα φαβορί για να τον αντικαταστήσουν.
Σε ότι αφορά το θέμα προπονητή, όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να υπάρξουν εξελίξεις. Οι διοικούντες του Αρη έχουν πειστεί πως ο Μιχαλήτσος μπορεί να κουμαντάρει καλά το «καράβι» κι έτσι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αυτός θα είναι ο άνθρωπος που θα βγάλει τη χρονιά στον κιτρινόμαυρο πάγκο.   

Δεν υπάρχουν σχόλια: