Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

Τόρες: «Να πετύχω πολλά γκολ και να βοηθήσω την ομάδα»

Πανευτυχής για τη μεταγραφή του στην Τσέλσι δήλωσε ο Φερνάντο Τόρες. Η απόκτησή του ανακοινώθηκε από την ιστοσελίδα του συλλόγου στις 1:31 (ώρα Ελλάδος) και ο Ισπανός επιθετικός, που υπέγραψε μέχρι το 2016, δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για αυτή την εξέλιξη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με τη μετακίνηση μου στην Τσέλσι και ανυπομονώ να βοηθήσω τους νέους μου συμπαίκτες μου φέτος και για πολλά χρόνια ακόμη. Έχοντας αντιμετωπίσει την Τσέλσι πολλές φορές από τότε που ήρθα στην Αγγλία, και σε κάποια μεγάλα παιχνίδια που δεν θα ξεχάσω ποτέ, ξέρω πως εδώ αγωνίζονται πολλοί σπουδαίοι παίκτες και θα δουλέψω σκληρά για να κερδίσω μία θέση στην ομάδα. Ελπίζω να πετύχω σημαντικά γκολ για να δώσω χαρά στους φιλάθλους», ανέφερε ο 27χρονος άσος.

Ο πρόεδρος της Τσέλσι, Μπρους Μπακ, είπε: «Είναι μια σημαντική μέρα για την Τσέλσι, καθώς αποκτήσαμε έναν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του κόσμου, που ακόμη δεν έχει φτάσει στο αποκορύφωμα της καριέρας του. Ανέκαθεν θαυμάζαμε το ταλέντο του Τόρες, που έχει αποδείξει την αξία του σαν σκόρερ στο αγγλικό ποδόσφαιρο και η απόκτησή του αποτελεί απόδειξη ότι συνεχίζουμε να είμαστε φιλόδοξοι. Ελπίζω κάθε φίλος της Τσέλσι να είναι όσο ενθουσιασμένος είμαι κι εγώ με την είδηση αυτής της μεταγραφής».

Ο εκτελεστικός διευθυντής της Τσέλσι, Ρον Γκάρλεϊ, είπε: «Η απόκτηση ενός παίκτη της κλάσης του Τόρες βοηθά την ομάδα σε πολλά επίπεδα. Ο Κάρλο Αντσελότι επιθυμούσε διακαώς την απόκτησή του, καθώς διεκδικούμε τρία τρόπαια τη φετινή περίοδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που πετύχαμε αυτό που θέλαμε»

Δεν υπάρχουν σχόλια: