Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Δεν πωλείται ο Πιερικός!!

Δεν πωλείται ο Πιερικός
Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Πιερικό να πωλείται, όμως κάτι τέτοιο διαψεύδεται από τα αφεντικά του συλλόγου. Με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, τόνισε πως δεν υπάρχει καμία πρόταση στα χέρια του από τον φερόμενο, ως ενδιαφερόμενο, κ. Σατσίδη.

Η ανακοίνωση:

«1. Ουδεμία πρόταση έχει περιέλθει στα χέρια μου, σχετικά με τη μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών ή την παράδοση της διοίκησης σε οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο.

2. Εάν αληθεύει το δημοσίευμα ότι ο κ. Σατσίδης ενδιαφέρεται, η απάντησή μου είναι ότι ο Πιερικός δεν πωλείται, ούτε παραχωρείται στον κ. Σατσίδη.

3. Τέτοια δημοσιεύματα, αυτή την ώρα, λειτουργούν αποπροσανατολιστικά για τον κόσμο και τα συμφέροντα του Πιερικού και μπορούν μόνο εσωστρέφια και βλάβη να προκαλέσουν. Φροντίδα μας και μέριμνά μας είναι με νηφαλιότητα και ψυχραιμία να σχεδιάσουμε το νέο Πιερικό.

4. Πριν καταλήξω σε οποιαδήποτε απόφαση σχετικά με τη νέα ομάδα του Πιερικού, θα διαβουλευτώ με τους συνδέσμους του Πιερικού ("Μελανόλευκους", "ΣΟΠ-Θύρα 5", ΣΦΙΠ, Παλαιμάχους.

Αυτά επί του παρόντος»

Κώστας Παπαδόπουλος

Πρόεδρος ΠΑΕ Πιερικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: