Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Και τώρα περιμένει…!

Και τώρα περιμένει…
Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που ξεκινά για τον Ολυμπιακό καθώς εκτός από το θέμα προπονητή, στο οποίο θα γίνει γνωστή έστω η κατεύθυνση της διοίκησης, αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και τα θέματα των Μέλμπεργκ, Ιμπαγάσα. Αισιοδοξία για την απόκτηση του Μασάδο στο «λιμάνι».

Ο Σουηδός αμυντικός ζήτησε και πήρε επιπλέον χρόνο για να απαντήσει στην πρόταση των Πειραιωτών και όπως όλα δείχνουν κάτι τέτοιο θα γίνει την Δευτέρα. Στον Ολυμπιακό θέλουν να ξεκαθαρίσει όσο πιο γρήγορα γίνεται η υπόθεση του Μέλμπεργκ ώστε να μπορέσουν να προγραμματίσουν τις κινήσεις τους σε περίπτωση που δεν υπάρχει αίσιο τέλος.

Από εκεί και πέρα, σειρά θα πάρει η περίπτωση του Αριέλ Ιμπαγάσα. Ο Αργεντινός είναι ακόμα ένα σημαντικό κεφάλαιο που η διοίκηση του Ολυμπιακού θέλει να κλείσει και κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει άμεσα.

Όσο για την περίπτωση του Μασάδο, στον Ολυμπιακό παρά τα δημοσιεύματα για "σφήνα" της Μπενφίκα, θεωρούν ότι οι διαπραγματεύσεις με την Τουλούζ είναι σε τέτοιο επίπεδο που πολύ δύσκολα θα "χαλάσει" η μεταγραφή αυτή.

Σόλιντ, Κούπερ ή κάτι άλλο;

Μέσα στην εβδομάδα θα αποσαφηνιστεί και η κατάσταση στο θέμα του προπονητή. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, Τροντ Σόλιντ και Έκτορ Κούπερ είναι τα δύο πρώτα φαβορί.

Ωστόσο, πλέον, είναι θέμα της διοίκησης και του Βαγγέλη Μαρινάκη να επισπεύσει τις διαδικασίες για την συμφωνία με έναν εκ των δύο η να «ανοίξει» ακόμα περισσότερο το ζήτημα και την λίστα και να βγει στην επιφάνεια κάποιο άλλο όνομα.

Εξάλλου είναι γνωστό, ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν πάντα «ανοιχτά τα μάτια» ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που προκύψει κάποιος προπονητής που δεν είναι στην λίστα αλλά πληροί τις προδιαγραφές της διοίκησης.

Όπως και να έχει, μέσα στις προσεχείς ημέρες αναμένεται να βγει προς τα έξω, έστω, η κατεύθυνση στην οποία θα κινηθεί ο Ολυμπιακός για να κλείσει προπονητή.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: