Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Μία… κρύο, μία ζέστη η Γαλλία!!

Μία… κρύο, μία ζέστη η Γαλλία!
Δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης, των Ριμπερί (85') και Ραμί (87'), βοήθησαν τη Γαλλία να κάνει την ολική ανατροπή και να επικρατήσει με σκορ 3-2 της Ισλανδίας, σε φιλικό που έγινε στο «Ενό».

Πολύ κακοί στο πρώτο ημίχρονο οι «τρικολόρ», τους οποίους «πάγωσαν» στο 34’, με το 0-2 οι φιλοξενούμενοι, δείχνοντας πως χρειάζονται ακόμα δουλειά ενόψει του Euro.

Αποδοκιμασίες για τον Γκουρκίφ όταν γινόταν αλλαγή στο 75'.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκλήρωσαν το πρώτο ημίχρονο οι Ισλανδοί, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια προηγούμενοι 2-0, με τέρματα των Μπιάρνασον (28’) και Σίγκτορσον (34’). Ο Ντεμπισί στο 52ο λεπτό μείωσε σε 2-1 για τους «τρικολόρ», οι οποίοι από εκείνο το σημείο και έπειτα ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους.

Μάλιστα, οι Γάλλοι φίλαθλοι δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους για την κλήση του Γιοάν Γκουρκίφ στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αποδοκιμάζοντας τον μέσο της Λιόν, στο 75’, όταν παραχωρούσε τη θέση του στον Φρανκ Ριμπερί.

Στη συνέχεια, ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου αποδείχθηκε «χρυσή αλλαγή», καθώς ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσα, στο 85ο λεπτό. Σαν μην έφτανε αυτό, ο Ραμί -δύο λεπτά αργότερα- ήταν αυτός που ολοκλήρωσε την ανατροπή για τη Γαλλία, διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.


France 3-2 Iceland από goalsarena2012-3



πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: