Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

"Λίγο... πιο κοντά στο πρωτάθλημα"

Ο Ίβκοβιτς γνωρίζει πως δεν έχει τελειώσει τίποτα στο θέμα τίτλου και γι΄ αυτό τονίζει πως ο Ολυμπιακός απλά έκανε ένα βήμα παραπάνω.
"Λίγο... πιο κοντά στο πρωτάθλημα"
«Κάθε παιχνίδι σε αυτή τη σειρά ήταν πολύ διαφορετικό. Το πρώτο ήταν πιο ελεγχόμενο. Σήμερα είχαμε πολλούς πόντους στον αιφνιδιασμό. Θέλαμε να βάλουμε το παιχνίδι σε υψηλό ρυθμό και το πετύχαμε. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο των ριμπάουντ, είχαμε πολλές ασίστ και λίγα λάθη. Στο ξεκίνημα της τρίτης περιόδου χάσαμε το ρυθμό μας και τα ριμπάουντ. Απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα δεν μπορείς να χαλαρώσει στιγμή. Κερδίσαμε δίκαια, αλλά θέλει πάρα πολλή προσοχή. Είμαστε λίγο πιο κοντά στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα», τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.
Όσο για τα «κλειδιά» του αγώνα, ο «Ντούντα» επισήμανε πως: «είμαστε μία νεότερη ομάδα. Στο ΟΑΚΑ δεν μπορούμε να παίξουμε στον ίδιο ρυθμό. Είχαμε μεγάλη βοήθεια από τον Λο σήμερα. Ήταν δύσκολο να κοουτσάρεις μία ομάδα με τον Κατσίβελη και τον Μάντζαρη απέναντι σε τόσο έμπειρους γκαρντ όπως ο Διαμαντίδης και ο Γιασικεβίτσιους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: