Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Είσαι πολύ μάγκας, ρε Μέσι, αλλά…!

«Ντου από Παντού» για την μεγάλη εμφάνιση του Μέσι στο κλάσικο. Μάγκας! Υπάρχει, όμως, κι ένα «αλλά»… Είπαμε χθες αμέσως μετά το κλάσικο κάποια πράγματα, όμως σήμερα μπορούμε να επικεντρώσουμε λίγο παραπάνω στον πρωταγωνιστή του ντέρμπι. Τον Μέσι.
Τρομερή!
Και τι δεν έκανε ο άνθρωπος. Γκολ έβαλε. Ασίστ έδωσε. Στα πέναλτι ήταν ψύχραιμος. Την ομάδα σήκωσε στις πλάτες του μέσα στο Μπερναμπέου. Τρομερή εμφάνιση.
Στην έδρα της
Εντάξει, τον Μέσι δεν θα τον μάθουμε τώρα. Είναι παικταράς ο άνθρωπος. Κορυφή. Κι έδειξε, βέβαια, και την μαγκιά του σε ένα ματς κόντρα στην Ρεάλ, στην έδρα της και με το τρίποντο να έχει τεράστια σημασία.
Και οι «εχθροί»
Ο Μέσι, λοιπόν, έχει δείξει πολλές φορές την κλάση του, έχει κατακτήσει τόσες κούπες, ακόμα και οι «εχθροί» του τον αναγνωρίζουν και τον θεωρούν αν όχι τον κορυφαίο, σίγουρα έναν από τους δυο – τρείς καλύτερους στον πλανήτη.
Μια κούπα…
Υπάρχει, όμως, ένα «αλλά» σε όλα αυτά. Τι του λείπει, δηλαδή. Κι αυτό που του λείπει είναι μια κούπα μουντιάλ.
Με ανεβασμένο ηθικό
Η μεγάλη πρόκληση για τον Μέσι είναι σε λίγους μήνες, στο Ρίο. Κι όσο καλύτερα τα πάει με την Μπαρτσελόνα, τόσο πιο φορμαρισμένος και με ανεβασμένο το ηθικό θα είναι στην Βραζιλία. Μην ξεχνάμε ότι φέτος έλειψε ένα σημαντικό διάστημα, λόγω τραυματισμού.
Σε βραζιλιάνικο…
Εκεί, λοιπόν, ο Μέσι θα δείξει αν θα μπορέσει να πάρει την κούπα που του λείπει, την βαρύτερη απ’ όλες στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Μέσα, μάλιστα, σε βραζιλιάνικο έδαφος! Που σίγουρα λέει πολλά αυτό για τους Αργεντίνους.Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: