Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Χριστοφορίδης στο Metropolis: «Ο Άρης πλέον είναι απροστάτευτος»

Στο Αθλητικό Metropolis 95,5 και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο δικηγόρος, Σπύρος Χριστοφορίδης και μίλησε για την σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης του Άρη για το άρθρο 99 και τους λόγους που δεν δόθηκε προσωρινή διαταγή, με αποτέλεσμα η “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ να είναι πλέον έκθετη στους πιστωτές.


Τι δεν πήγε καλά:

“Η υπεράσπιση του Άρη σήμερα έλεγε διαρκώς ότι όλα τα λάθη τα έκανα εγώ και οι συνάδελφοί μου. Δυστυχώς, η διοικητική αλλαγή δεν μας έδωσε την δυνατότητα να ολοκληρώσουμε το έργο μας και να καταθέσουμε έφεση. Οι άνθρωποι του Άρη σήμερα ισχυρίστηκαν στο δικαστήριο ότι τα έξοδα θα είναι τα μισά στην Β΄Εθνική και ακόμα ότι θα έκαναν τηλεοπτικό με τη NOVA, τη στιγμή που τα τηλεοπτικά στην Β' Εθνική είναι προκαθορισμένα. Σέρνεται ο σύλλογος με μια προδιαγεγραμμένη πορεία και για όλα φταίνε οι προηγούμενοι δικηγόροι. Ο Άρης ζήτησε εκ των υστέρων προσωρινή διαταγή. Η ομάδα πλέον είναι απροστάτευτη”.

Αν οποιοδήποτε μέτρο ληφθεί εναντίον του Άρη μπορεί να μεταφερθεί στην επόμενη κατηγορία:

“Όχι, δεν ισχύσει η αφαίρεση βαθμών για άλλη κατηγορία. Μόνο για την συγκεκριμένη”.

Για το αύριο των “κιτρινόμαυρων”:

“Αυτή τη στιγμή ο 'Άρης είναι καταδικασμένος. Οποιαδήποτε κουβέντα είναι προχρονολογημένη”.

Αν γίνει δεκτή η αίτηση αντικατάστασης της διοίκησης τι θα συμβούλευε στην επόμενη διοίκηση:

“Αν γίνει θαύμα και η ομάδα μείνει στην κατηγορία σίγουρα θα συμβούλευα να επανέλθουμε με έφεση σε ότι συμφωνίες είχαμε κάνει. Αν η ομάδα πέσει, είναι πολύ δύσκολη η οικονομική εξυγίανση. Αυτοί που θα κληθούν να πάρουν τις τύχες του Άρη θα πρέπει να μπουν σε μια σκληρή συζήτηση, ώστε να καταφέρουν για ένα χρόνιο αναστολή πληρωμών. Στην Γ' Εθνική τα χρέη βαραίνουν πλέον τα φυσικά πρόσωπα. Αυτό ισχύει βέβαια μέχρι σήμερα, δεν ξέρουμε τι θα ισχύει σε λίγο καιρό”.Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: