Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

«Πρέπει να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια»

Κάθετος ήταν ο διευθυντής επικοινωνίας της Σούπερ Λίγκας,Πιέρ Κοσμίδης, για το ποιος θα πρέπει να είναι ο στόχος του ελληνικού ποδοσφαίρου,σε δηλώσεις στον NovaΣΠΟΡFM 94,6, με αφορμή το FootbALLabout

«Πρέπει να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια»
Πρέπει να ξεφύγουν οι άνθρωποι του ποδοσφαίρου από την εσωστρέφεια, για να μπορέσει να αλλάξει επίπεδο το δημοφιλέστερο άθλημα στη χώρα μας, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Πιέρ Κοσμίδης.

Συν τοις άλλοις, ο διευθυντής επικοινωνίας της Σούπερ Λίγκας μίλησε για την εμπειρία του στο συνέδριο του FootballALLabout, αλλά και το τι άποψη έχουν οι ξένοι ομιλητές για εμάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Βασίλη Σαμπράκο:

Για την εμπειρία του στο συνέδριο:
«Μεγάλος όγκος πληροφοριών για πολλά πράγματα. Σε αυτό βοήθησε και η προβολή που υπήρχε σε αντίθεση με άλλες φορές. Είδα πολύ κόσμο και αυτό με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο. Πολλούς φοιτητές αλλά και ανθρώπους του ποδοσφαίρου που είχαν ενεργό ρόλο».

Για τους ξένους και την εντύπωση που έχουν για εμάς:
«Δεν θεωρούν ότι ήρθαν εδώ για να μας τα μάθουν όλα διότι αυτοί είναι αλάνθαστοι. Αλλά πιστεύουν ότι πρέπει να δοκιμάζεις. Λάθη θα γίνουν, αλλά αν δεν τολμήσεις δεν πρόκειται να κάνεις και να καταφέρεις κάτι».
Ο στόχος του ελληνικού ποδοσφαίρου:
«Πρέπει να ξεφύγουμε από την εσωστρέφεια. Πρέπει να δούμε και άλλα πράγματα χωρίς αυτό να σημαίνει πως κάνουμε μια τυφλή αντιγραφή των όσων βλέπουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: