Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Με το βλέμμα στα πλέι οφ!!


Αποτέλεσμα που θα του δίνει δικαίωμα να ονειρεύεται την πρόκριση στα πλέι-οφ του Europa League ψάχνει απόψε ο Ατρόμητος, ο οποίος αντιμετωπίζει στην Στοκχόλμη την τοπική ΑΪΚ.

Με το βλέμμα στα πλέι οφ
Την γκίνια των προηγούμενων ετών που έφτανε κοντά στα πλέι οφ του Europa League θέλει να «σπάσει» από σήμερα ο Ατρόμητος, ο οποίος ψάχνει ένα αποτέλεσμα με αντίπαλο την ΑΪΚ στη Στοκχόλμη με το οποίο θα ελπίζει σε πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης (21:00, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Αποστολή στη Σουηδία: Παύλος Κουστέρης

Προτεραιότητα, όπως δήλωσε και χθες ο Μιχάλης Γρηγορίου, είναι οι Περιστεριώτες να κρατήσουν το «μηδέν» στην άμυνα και να πετύχουν ένα γκολ με το οποίο θα αποκτήσουν το προβάδισμα που επιθυμούν.

Οι «κυανόλευκοι» αναμένεται να αγωνιστούν με 4-3-3. Ο Γκορμπούνοφ θα είναι κάτω από τα δοκάρια, ο Κιβρακίδης δεξί μπακ και οι Φυτανίδης, Λαζαρίδης θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό. Τη μάχη για την κάλυψη του αριστερού άκρου της άμυνας φαίνεται ότι την κερδίζει ο Μπίτολο που εμπνέει μεγαλύτερη εμπιστοσύνη απ’ ό,τι ο Κούρος.

Στην τριάδα των χαφ θα είναι οι Γοδόι, Ουσέρο και Πίτου Γκαρσία και από τα πόδια τους ο Γρηγορίου περιμένει πάρα πολλά, ώστε το πλάνο του να γίνει πραγματικότητα και στο γήπεδο. Όσο για την επίθεση, ο Ναπολεόνι θα είναι ξεκάθαρα στην κορυφή με τους Μαρσελίνιο και Ούμπιντες να είναι στα άκρα, αριστερά και δεξιά.

Στο απέναντι στρατόπεδο, οι Σουηδοί – που βρίσκονται σε πλήρη αγωνιστική δράση εδώ και αρκετό καιρό - έχουν προβλήματα με τον πρώτο σκόρερ τους Γκόιτομ και τον μέσο Οφόρι να ταλαιπωρούνται από ίωση, ενώ εκτός είναι οι αμυντικοί Περ Κάρλσον, Σάουλι Βαϊσάνεν και Γιός Χόιφελντ.

Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Γερμανός Κρίστιαν Ντίνγκερτ με βοηθούς τους συμπατριώτες του Μίκε Πίκελ και Κρίστιαν Γκίτελμαν. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: