Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Μιλουτίνοφ: «Ο Τζόρτζεβιτς με συνεχάρη»

Το χειμώνα θα είναι αντίπαλοι. Για την ώρα συνεργάζονται στην Εθνική Σερβίας. Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ μίλησε στο σερβικό Τύπο για την... παράξενη σχέση του με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Μιλουτίνοφ: «Ο Τζόρτζεβιτς με συνεχάρη»
Τον ήθελε αρχικά στον Παναθηναϊκό. Τελικά εκείνος κατέληξε στον Ολυμπιακό. Μέχρι να τεθούν αντιμέτωποι στα ντέρμπι των αιωνίων, ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και ο Νίκολα Μιλουτίνοφ συνεργάζονται στην εθνική Σερβίας.

«Θα είμαστε αντίπαλοι και θα ξεκινήσουμε να το βλέπουμε ανταγωνιστικά, μόνο όταν αρχίσει το πρωτάθλημα. Προς το παρόν απλά με συνεχάρη για τη μεταγραφή», δήλωσε στη Novosti ο νεαρός σέντερ.

Όσο για τις πρώτες του εντυπώσεις από τον Ολυμπιακό; «Όλα έγιναν με απόλυτα επαγγελματικό τρόπο, αλλά δεν πρόλαβα να γνωρίσω καλά την Αθήνα. Οι άνθρωποι της ομάδας με συνάντησαν στο αεροδρόμιο, πέρασα από ιατρικές εξετάσεις και μίλησα σε κάποιος Έλληνες δημοσιογράφους».

Τέλος, για την προετοιμασία της εθνικής Σερβίας τόνισε: «Προς το παρόν δεν σκεφτόμαστε μακριά. Το βασικό ζητούμενο είναι να προετοιμαστούμε αγωνιστικά και πνευματικά. Η ομάδα είναι υπερπλήρης και η θέση του σέντερ δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση. Είναι ωραίο να έχεις τέτοιον ανταγωνισμό, ιδιαίτερα όταν είσαι ο πιο μικρός. Πιστεύω πως τελικά και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς θα καταφέρει να είναι μαζί μας». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: