Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Επίδειξη δύναμης από Βασιλεία!


Η Βασιλεία επικράτησε με σκορ 3-1, απέναντι σε Λεχ Πόζναν αποφασιστικό βήμα για είσοδο στα play-off του Champions League. Εκτός έδρας ισοπαλίες για Άγιαξ και Παρτιζάν.

Επίδειξη δύναμης από Βασιλεία
H Bασιλεία ευτύχησε ν’ ανοίξει το σκορ, με ένα γκολ του Μίκαελ Λανγκ από εκτέλεση κόρνερ του Ζουφί, στην Πολωνία, για να έρθει άμεσα η απάντηση από τον Τόμαλα στο 36’. Η Λεχ έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Γκετζιόρα, ο Γκάσι έχασε το πέναλτι στο 67’, όμως ο Γιάνκο στο 77’ και ο Καλά στις καθυστερήσεις διαμόρφωσαν το 3-1 και ουσιαστικά χάρισαν από το πρώτο ματς το εισιτήριο για τα play-off του Τσάμπιονς Λιγκ στην ελβετική ομάδα.

Ο Άγιαξ έδειχνε να περνά εύκολη βραδιά απέναντι στην Ραπίντ Βιέννης, αφού προηγήθηκε στο 25΄ με ωραίο αριστερό σουτ του Κλάασεν, ενώ ήρθε σκαστή κεφαλιά του ίδιου παίκτη στο 43’ για να πάρει μεγάλο προβάδισμα ο «Αίαντας». Παρόλα αυτά οι Αυστριακοί, που είχαν τον Θάνο Πέτσο στη σύνθεση τους, μείωσαν με τον Κάιντζ στο 48ο λεπτό και παρά την αποβολή του Σβαμπ με απευθείας κόκκινη, κατόρθωσαν να ισοφαρίσουν με τον Μπέριτς στο 76’ σε 2-2.

Στο «Αρένα Νασιονάλα» η Στεάουα (δίχως κόσμο λόγω τιμωρίας) παραχώρησε ισοπαλία 1-1 στην Παρτιζάν. Οι Σέρβοι προηγήθηκαν στο 62’ με τον Βουλίσεβιτς μετά από ασίστ του Αντριγια Ζίβκοβιτς για να ισοφαρίσει ο Βαρέλα στο 81ο λεπτό μετά από ασίστ του Χάμρουν. Οι δύο αντίπαλοι είχαν στο φινάλε από μία ευκαιρία να πάρουν τη νίκη, αλλά ο Μπρέσανατς αστόχησε από καλή θέση για την Παρτιζάν, ενώ ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς πραγματοποίησε σπουδαία επέμβαση αμέσως μετά, σε προσπάθεια του Χάμρουν να δώσει τη νίκη στους Ρουμάνους.

Η Σέλτικ χρειάστηκε να περάσουν 82 λεπτά μέχρι να κάμψει την αντίσταση της Καραμπάγκ από το Αζερμπαϊτζάν για να πάρει τη μίνιμουμ νίκη (1-0), με γκολ του Μπογιάτα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: