Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

«Καμπανάκι» για Νιούκαστλ και Σάντερλαντ!!

Δέκα ημέρες πριν την έναρξη της Πρέμιερ Λιγκ, Νιούκαστλ και Σάντερλαντ γνώρισαν την ήττα στα φιλικά ματς με Γιορκ και Ντονκάστερ αντίστοιχα, δημιουργώντας προβληματισμό σε Στιβ ΜακΚλάρεν και Ντικ Άντβοκατ. Νίκη με σκορ 2-1της Λέστερ επί της Ρόδεραμ.
Μόνο έτοιμες για την πρώτη σέντρα της νέας σεζόν δεν έδειξαν η Νιούκαστλ και η Σάντερλαντ.
Οι «καρακάξες», στο ντεμπούτο του Αλεξάνταρ Μίτροβιτς, δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Γιορκ, με το σύλλογο της League Two να παίρνει τη νίκη με σκορ 2-1. Η Νιούκαστλ είχε δύο δοκάρια με τους Αμπέντ και Άαρονς, ωστόσο, το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει με τον Αγιόθε Πέρεθ στο 75ο λεπτό.
Ντεμπούτο με το… αριστερό και για τους Λενς, Καμπούλ στη Σάντερλαντ, με τις «μαυρόγατες» να γνωρίζουν την ήττα από τη Ντονκάστερ. Εβινά (15’) και Φόρεστερ (60’) ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα για το τελικό 2-0.
Η μοναδική εκπρόσωπος της Πρέμιερ Λιγκ που κράτησε τη… σημαία ψηλά απόψε ήταν η Λέστερ. Οι «αλεπούδες» έκαμψαν την αντίσταση της Ρόδεραμ με σκορ 2-1, με τους Μάχρεζ (58’) και Νιούτζεντ (74’) να πετυχαίνουν τα τέρματα της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι.
*Πηγή: England365.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: