Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Κινείται για Σταφυλίδη ο ΠΑΟΚ!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΟΚ φέρεται να βρίσκεται ο Κώστας Σταφυλίδης, αφού ο διεθνής μπακ αναμένεται να αποχωρήσει εκ νέου από τη Λεβερκούζεν.

Κινείται για Σταφυλίδη ο ΠΑΟΚ
Στο προσκήνιο επανέρχεται η περίπτωση του Κώστα Σταφυλίδη για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται στην αναζήτηση ενός αριστερού μπακ με τα χαρακτηριστικά του διεθνούς άσου.

Ο 22χρονος άσος (που την περσινή σεζόν έπαιξε ως δανεικός στη Φιούλαμ) ενημερώθηκε από τη Λεβερκούζεν ότι θα μπορούσαν να συζητήσουν και το ενδεχόμενο μεταγραφή του ή δανεισμού του σε άλλον σύλλογο.

Ο νεαρός οπισθοφύλακας έχει εκφράσει την επιθυμία να συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό, όμως σε πρόσφατες δηλώσεις του υπογράμμισε πως αν προκύψει πρόταση από τον «Δικέφαλο του Βορρά» θα την εξετάσει με ιδιαίτερη προσοχή.

Εφόσον ο Σταφυλίδης δεν βρει κάποια πρόταση που να τον καλύπτει, τότε είναι αρκετά πιθανό να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για λογαριασμό του ΠΑΟΚ (αν και υπάρχουν φήμες περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού, που διαψεύστηκαν από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ). *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: