Πέμπτη 30 Ιουλίου 2015

Φεύγει ο «φυλακισμένος» Λούκας!!

Δεδομένη θεωρείται η αποχώρηση του Λούκας από τον ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Ισπανούς. Περιμένει να φύγει «σαν τους φυλακισμένους» γράφουν χαρακτηριστικά.Αποχαιρετάει απόψε και τον περιμένει η Λα Κορούνια.

Φεύγει ο «φυλακισμένος» Λούκας
Θέμα χρόνου θεωρείται η μετακίνηση του Λούκας Πέρεθ στην Ντεπορτίβο Λα Κορούνια. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζουν στην Ισπανία επισημαίνοντας πως το αποψινό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σπάρτακ Τρνάβα στην Τούμπα θα είναι και το τελευταίο του στ’ ασπρόμαυρα πριν επιστρέψει στη Γαλικία υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο με την «Ντέπορ».

«Σαν τους φυλακισμένους μετράει τις μέρες, τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα για να εγκαταλείψει τη Θεσσαλονίκη και να επιστρέψει στο σπίτι του. Η συμφωνία έχει σχεδόν ολοκληρωθεί. Η Ντεπορτίβο θα πληρώσει στους Έλληνες 1,5 εκατομμύριο ευρώ, ενώ ο ΠΑΟΚ θα έχει ένα ποσοστό σε περίπτωση μελλοντικής πώλησης του Λούκας σε άλλη ομάδα», αναφέρει μεταξύ άλλων η ιστοσελίδα "lavozdegalicia.es".

Ενώ στη "laopinioncoruna.es" στέκονται στον σημαντικό ρόλο που εμφανίζεται να διαδραμάτισε ο εκπρόσωπος του Ισπανού μεσοεπιθετικού. «Εύχομαι τις επόμενες ημέρες το θέμα να έχει κλείσει. Προσωπικά θα ήθελα να γίνει πριν το Σαββατοκύριακο. Οι Έλληνες ξέρουν πως δεν είναι εύκολο να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που θέλει να παίξει σε άλλη ομάδα. Τώρα, το διαπιστώνουν και το αξιολογούν. Πλησιάζουμε στο να καταλήξουμε σε μία συμφωνία», δήλωσε ο Ροντρίγκο Φερνάντεθ Λοβέλ. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: