Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Κατσικάρης: «Να μείνουμε ψύχραιμοι»

Ψυχραιμία κι αντιμετώπιση κάθε αντιπάλου ξεχωριστά με στόχο τη βελτίωση συνιστά ο Φώτης Κατσικάρης όπως δήλωσε για την Εθνική στον τουρκικό Τύπο.

Κατσικάρης: «Να μείνουμε ψύχραιμοι»
Ο Φώτης Κατσικάρης εμφανίζεται σίγουρος για την Εθνική. Μιλώντας στον τουρκικό Τύπου μετά τη χθεσινή φιλική νίκη, ο ομοσπονδιακός τεχνικός στάθηκε στο καλό ξεκίνημα και τη χρησιμότητα του τεστ, ενώ μίλησε για την ψυχραιμία και τη σύνεση που απαιτείται από την ελληνική ομάδα όταν αρχίσουν τα επίσημα ματς.

«Ήταν ένα πολύ καλό τεστ για μας, στην τελική ευθεία της προετοιμασίας μας για το Ευρωμπάσκετ. Το φιλικό με την Τουρκία ήταν πολύ σημαντικό για μας και ενδιαφέρον παιχνίδι για τους θεατές. Και οι δύο ομάδες έπαιξαν καλά. Η Τουρκία είναι σκληρή ομάδα, έπαιξε καλό μπάσκετ και η άμυνά της ήταν άριστη. Αποτελεί πάντα απειλή πίσω από τα 6,75μ. Αρχίσαμε πολύ καλά, όπως θέλαμε να παίζουμε, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι ήρθε στην ισορροπία. Ήταν ένα σκληρό ματς και χαιρόμαστε που νικήσαμε», τόνισε.

Όσο για την πρώτη φάση του Ευρωμπάσκετ; «Στον όμιλό μας έχουμε δύο σκληρές και ταλαντούχες ομάδες, όπως η Κροατία και η Σλοβενία, ενώ υπάρχουν επίσης η ΠΓΔΜ, η Γεωργία και η Ολλανδία, που μπορούν να σου δημιουργήσουν προβλήματα. Εμείς θα πρέπει να παραμείνουμε ψύχραιμοι, να δούμε κάθε ματς ξεχωριστά και να παλεύουμε για τη νίκη», δήλωσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: