Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Πέλκας… is back!!

Στην διάθεση του Ιγκόρ Τούντορ επέστρεψε ο Δημήτρης Πέλκας, καθώς ξεπέρασε την θλάση του και υπολογίζεται για το αυριανό ματς του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ. Ούτε τώρα ο Κλάους.

Πέλκας… is back
Ο ΠΑΟΚ πήρε άριστα στην ευρωπαϊκή περιπέτεια των προκριματικών κι αφού προκρίθηκε στους ομίλους, τώρα στόχος είναι αποκλειστικά και μόνο το πρωτάθλημα. Εκεί όπου μετά την γκέλα της πρώτης αγωνιστικής με την Ξάνθη, ο Δικέφαλος του βορρά θέλει να ρεφάρει στα Γιάννενα απέναντι στον πάντα υπολογίσιμο ΠΑΣ.

Στην αποστολή και στη διάθεση του Τούντορ επανέρχεται ο Πέλκας, ο οποίος ξεπέρασε τη θλάση που 'χε αποκομίσει στο πρώτο ματς με την Μπρόντμπι. Ο Στέφανος Αθανασιάδης προπονήθηκε με την ομάδα, ωστόσο δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας μετά τον τραυματισμό του στην προετοιμασία και η επανεμφάνισή του παίρνει... αναβολή.

Εκτός έμειναν επίσης οι τραυματίες Πόζογλου, Τσίμιροτ και Αντόνις.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Όλσεν, Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Λέοβατς, Τζιόλης, Σάμπο, Κάτσε, Σαββίδης, Ροντρίγκεζ, Πέλκας, Μακ, Κουλούρης, Ζάιρο, Μυστακίδης *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: