Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Επίδειξη δύναμης απ’ τον Μπολτ και την παρέα του!! (video)

Την κυριαρχία της στους αγώνες ταχύτητας επιβεβαίωσε για ακόμα μια φορά η Τζαμάικα, που κατέκτησε άνετα την κορυφή στα 4Χ100 σε άνδρες και γυναίκες. Ο Μπολτ… τρόμαξε τους Αμερικάνους που τα θαλάσσωσαν

Επίδειξη δύναμης απ’ τον Μπολτ και την παρέα του (video)
Οι κορυφαίοι σπρίντερ είναι με διαφορά οι Τζαμαϊκανοί και η σκυταλοδρομία στα 4Χ100 ήρθε για να το επιβεβαιώσει για μια ακόμα φορά.

Στους άνδρες ο Γιουσέιν Μπολτ ηγήθηκε μιας σχετικά αδύναμης ομάδας, συγκριτικά με αυτές που έχουμε συνηθίσει στο κορυφαίο επίπεδο αγώνων. Η παρουσία του όμως, φαίνεται πως ήταν αρκετή για να... τρομάξει τους Αμερικάνους, που προηγούνταν μετά τις πρώτες αλλαγές.

Ρότζερς και Γκέι, όμως, τα θαλάσσωσαν στην αλλαγή και άφησαν… ελεύθερο τον Μπολτ να εκτοξευτεί στον τερματισμό, δημιουργώντας νέο φετινό ρεκόρ με 37.36. Η Αμερική ακυρώθηκε, με αποτέλεσμα το ασημένιο μετάλλιο να καταλήξει στην Κίνα (38.01), ενώ στην τρίτη θέση τερμάτισε ο Καναδάς (38.13).

inner



Στην πρώτη χρονικά σκυταλοδρομία της ημέρας, η γυναικεία τετράδα της Τζαμάικας ήταν αχτύπητη, με τις Κάμπελ, Μόρισον, Τόμπσον και Φράισερ και καταλαμβάνουν την κορυφή με ρεκόρ αγώνων στα 41.07. Ακολούθησαν οι ΗΠΑ με 41.68 (κορυφαία φετινή επίδοση) και την τρίτη θέση κατέλαβε το Τρίνινταντ και Τομπάγκο με εθνικό ρεκόρ στα 42.03.

inner




*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: