Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Μιλοβάνοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ιμπίσεβιτς»

Στην ΑΕΚ θα φορτσάρουν ώστε να ντύσουν στα κιτρινόμαυρα τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, όπως παραδέχθηκε ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ενώ αναφέρθηκε και στον ρόλο του Ντούσαν Μπάγεβιτς στην υπόθεση.

Μιλοβάνοβιτς: «Θα κάνουμε τα πάντα για τον Ιμπίσεβιτς»
Νέες δηλώσεις του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς για τον Βένταντ Ιμπίσεβιτς, οι οποίες έχουν και μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ παραδέχθηκε χθες ότι στην Ένωση εξετάζουν την περίπτωση του Βόσνιου επιθετικού, ενώ μιλώντας στο sportsport.ba τόνισε ότι θα γίνει το κατά δύναμιν για να αποκτηθεί ο φορ της Στουτγκάρδης.

«Αυτό που μπορώ να σας πω αυτή τη στιγμή, είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας υπέροχος παίκτης στον οποίο έχω απεριόριστη εκτίμηση. Θα κάνουμε τα πάντα Τις επόμενες μέρες για να τον φέρουμε στην ΑΕΚ», ανέφερε αρχικά επί του θέματος και πρόσθεσε:

«Ο κόσμος αυτό που πρέπει να ξέρει είναι ότι ο Ιμπίσεβιτς είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης. Την ίδια ώρα η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος. Ταιριάζουν, έτσι δεν είναι;».

Καταλήγοντας αναφέρθηκε και στον ρόλο που μπορεί να έχει ο εκτελεστικός διευθυντής των «κιτρινόμαυρων» στις συζητήσεις: «Ο κ. Μπάγεβιτς ξέρει πολύ καλά τον Ιμπίσεβιτς και έχει παίξει ρόλο στις διαπραγματεύσεις αυτής της μεταγραφής. Επαναλαμβάνω πως η ΑΕΚ είναι ένας τεράστιος σύλλογος, που έχει βλέψεις για τον τίτλο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: