Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

«Μπορούσε να κληθεί και νωρίτερα ο Πλατέλλας»

Την αγωνιστική εξέλιξη του Βαγγέλη Πλατέλλα και τη δίκαιη κλήση του στην Εθνική ομάδα σχολίασε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βαγγέλης Γούτης (συνεργάστηκαν στην Καλλιθέα). Τι είπε για τον Αραβίδη.

«Μπορούσε να κληθεί και νωρίτερα ο Πλατέλλας»
Δικαίωση των προσπαθειών του Βαγγέλη Πλατέλλα χαρακτήρισε την κλήση του μεσοεπιθετικού της ΑΕΚ στην Εθνική ομάδα ο Βαγγέλης Γούτης, που τον έζησε από το ξεκίνημα της καριέρας του στην Καλλιθέα.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 εξήγησε την αγωνιστική του εξέλιξη, ανέφερε πως θα μπορούσε να είχε κληθεί και νωρίτερα, ενώ δεν παρέλειψε να απονείμει τα εύσημα και στον Χρήστο Αραβίδη.

Αναλυτικά, όσα είπε στον Γιάννη Κυφωνίδη και την εκπομπή «Τα πάντα όλα»:

«Μου προκάλεσε έκπληξη γιατί τώρα. Γιατί ο Βαγγέλης είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει δουλέψει πάρα πολύ και ενδεχομένως θα έπρεπε να κληθεί λίγο πιο πριν. Σε κάθε περίπτωση αυτό είναι ευχάριστο. Δοκιμάζονται παιδιά που έχουν ταλέντο και αυτό είναι μια πρόοδος».

Το 2003 μάθαμε ότι υπάρχει ένα παιδί που έπαιζε στον Ανταγόρα και είχε πολύ μεγάλο ταλέντο. Αυτό το παιδί ήρθε να δοκιμαστεί στην Καλλιθέα. Ξεκίνησε από τις υποδομές της. Αυτό που διέκρινα ήταν η θέληση που είχε να παίξει ποδόσφαιρο. Δούλεψε κυρίως σε στοιχεία που του έλειπαν, όπως η δύναμη. Μέσα από την πολύ δουλειά και την θέλησή του έχει φτάσει σε ένα σημείο χωρίς του χαριστεί τίποτα. Εκείνο το πρόβλημα που είχε στο γκολ στην ΑΕΚ βλέπω ότι πετυχαίνει και γκολ. Η εξέλιξή του είναι πολύ μεγάλη.

Και ο Αραβίδης με τον οποίο συνεργαστήκαμε στον Ακράτητο είναι ένα σοβαρό παιδί και καλός αθλητής. Γι’ αυτό έκανε πορεία. Αυτά τα παιδιά δεν έχουν τίποτα στην τύχη. Δικαιώθηκαν μέσα από την σκληρή δουλειά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: