Σάββατο 29 Αυγούστου 2015

Η καλύτερη πελάτισσα…!

Τις εντυπωσιακά κερδοφόρες συναλλαγές με τη Νιούκαστλ συνέχισε η Άρσεναλ! Εκμεταλλευόμενοι και αποβολή του Μίτροβιτς, οι «κανονιέρηδες» πήραν την 8η σερί (!) νίκη τους με 1-0 στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Η καλύτερη πελάτισσα…
Στην έδρα της δεν έχει σταυρώσει νίκη ως τώρα. Ευτυχώς όμως για την Άρσεναλ, νιώθει… σαν στο σπίτι της στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ».

Χωρίς να εντυπωσιάσει, η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ συνέχισε την πελατειακή σχέση της με τη Νιούκαστλ παίρνοντας την όγδοη σερί νίκη απέναντί της ανεξαρτήτως έδρας (1-0).

Παρόλο που οι «κανονιέρηδες» δικαιούνταν να φωνάζουν για πέναλτι που δεν τους δόθηκε στο 12’ (όταν ο Τοβάν πάτησε τον Μπεγερίν), λίγο αργότερα ευνοήθηκαν απ’ την απόφαση του διαιτητή. Γιατί ήταν… κομμάτι υπερβολική η αποβολή του Μίτροβιτς στο 16’ για ένα (όντως επικίνδυνο) μαρκάρισμα στον Κοκλέν.

Όπως και να ‘χει, η Άρσεναλ εκμεταλλεύτηκε άριστα την συγκεκριμένη εξέλιξη. Στρίμωξε (ακόμα περισσότερο) τους γηπεδούχους. Κι έστω κι αν χρειάστηκε η συμβολή του Κολοτσίνι -που έβαλε το πόδι του και άλλαξε πορεία στο σουτ του Τσάμπερλεν στο 52’- βρήκε το πολυπόθητο γκολ.

Καταφέρνοντας λοιπόν να το προστατεύσει (χωρίς μεγάλη δυσκολία) μέχρι το τέλος, πανηγύρισε τη δεύτερη νίκη της στην Premier League. Φεύγοντας, έτσι, αήττητη για 9η σερί χρονιά από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και κρατώντας την επαφή της με τους υπόλοιπους διεκδικητές του τίτλου.




Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής

Σάββατο, 29/8 (17:00)

Νιούκαστλ-Άρσεναλ 0-1
(52’ αυτ. Κολοτσίνι)

Τσέλσι-Κρίσταλ Πάλας
Μπόρνμουθ-Λέστερ
Άστον Βίλα-Σάντερλαντ
Μάντσεστερ Σίτι-Γουότφορντ
Στόουκ-Γουέστ Μπρομ
Λίβερπουλ-Γουέστ Χαμ
Τότεναμ-Έβερτον (19:30)

Κυριακή, 30/8

Σαουθάμπτον-Νόριτς (15:30)
Σουόνσι-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (18:00)

Η επόμενη αγωνιστική (5η)

Σάββατο, 12/9 (17:00)

Έβερτον-Τσέλσι (14:45)
Νόριτς-Μπόρνμουθ
Κρίσταλ Πάλας-Μάντσεστερ Σίτι
Γουέστ Μπρομ-Σαουθάμπτον
Άρσεναλ-Στόουκ
Γουότφορντ-Σουόνσι
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ-Λίβερπουλ (19:30)

Κυριακή, 13/9

Σάντερλαντ-Τότεναμ (15:30)
Λέστερ-Άστον Βίλα (18:00)

Δευτέρα, 14/9

Γουέστ Χαμ-Νιούκαστλ (22:00)
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: