Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Ο ανοιχτοχέρης Βενγκέρ!!


Ο ανοιχτοχέρης Βενγκέρ

Ο Τύπος του έχει βγάλει το όνομα ότι είναι τσιγκούνης. Όμως ο ίδιος δεν φαίνεται να συμφωνεί με αυτή την άποψη και καλεί δημοσιογράφους σε νυχτερινές εξόδους προκειμένου να τους κάνει το τραπέζι.

Σε ιδιαίτερα μεγάλα κέφια ήταν χθες ο Αρσέν Βενγκέρ κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου μετά το ματς της Άρσεναλ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ και μάλλον το 3-0 των «Κανονιέρηδων» είχε συμβάλλει σε αυτό.

Ακόμα κι όταν ένας δημοσιογράφος ξεκίνησε μια ερώτηση λέγοντας: «Ξέρω πως δεν σας αρέσει να ξοδεύετε…» (βασιζόμενος στο γεγονός ότι η Άρσεναλ ήταν η μοναδική από τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες που δεν έκανε μεταγραφές το καλοκαίρι), ο Αλσατός, απόλυτα χαλαρός, τον διέκοψε και απάντησε: «Δεν συμφωνώ με αυτό που λες. Αν σε καλέσω ένα βράδυ έξω, θα δεις ότι μου αρέσει. Οι δημοσιογράφοι μου έχουν κολλήσει αυτή την φήμη αλλά οι φίλοι μου έχουν άλλη άποψη!».

Για τα πρακτικά να αναφέρουμε πως η ετήσια αμοιβή του Βενγκέρ ανέρχεται στα 12 εκατ. ευρώ, γεγονός που μας κάνει να θέλουμε πολύ να γίνουμε φίλοι του... *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: