Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Τεράστιο διπλό οι νέοι του Ολυμπιακού!!


Τεράστιο διπλό οι νέοι του Ολυμπιακού!

Μεγάλο διπλό στο Μόναχο με 1-0 επί της Μπάγερν πέτυχε η ομάδα νέων του Ολυμπιακού για την 5η αγωνιστική του UEFA Youth League και παρέμεινε σε τροχιά πρόκρισης. Ποια σενάρια οδηγούν στους "16".

Μεγάλη νίκη 1-0 σημείωσε η ομάδα νέων του Ολυμπιακού επί της αντίστοιχης της Μπάγερν στο Μόναχο στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του UEFA Youth League. Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα πήραν τους πολύτιμους τρεις βαθμούς χάρη σε τέρμα του Γιώργου Μανθάτη στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης και πανηγυρίστηκε έξαλλα.

Πρέπει να επισημανθεί ότι το «παρών» στο γήπεδο έδωσαν και περίπου 150 Έλληνες που υποστήριξαν ένθερμα τους ερυθρόλευκους.

inner

Πλέον, μετά και τη νίκη της Ντιναμό Ζάγκρεμπ με 2-1 επί της Άρσεναλ στο Λονδίνο, οι "ερυθρόλευκοι" παρέμειναν στην τρίτη θέση της βαθμολογίας και θα τα παίξουν όλα για την πρόκριση στο τελευταίο παιχνίδι με την αγγλική ομάδα επί ελληνικού εδάφους.

Για να συμβεί αυτό, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει την Άρσεναλ και την ίδια ώρα η Ντιναμό Ζάγκρεμπ να πάρει τουλάχιστον έναν βαθμό στο δικό της ματς με τη Μπάγερν Μονάχου, αφού στην τριπλή ισοβαθμία οι "ερυθρόλευκοι" μειονεκτούν. Αν οι Κροάτες κάνουν το... καθήκον τους, η ελληνική ομάδα θα πρέπει να πάρει τη νίκη είτε με 1-0 ή 2-1, είτε με δύο γκολ διαφορά, ώστε να υπερτερούν των Άγγλων, με τους οποίους θα ισοβαθμήσουν στην τελική βαθμολογία.

Αποτελέσματα ομίλου

Άρσεναλ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ 1-2
Μπάγερν Μονάχου – Ολυμπιακός 0-1

Βαθμολογία 6ου ομίλου

Άρσεναλ 10
Ντιναμό Ζάγκρεμπ 10
Ολυμπιακός 7
Μπάγερν Μονάχου 1

Επόμενη (6η) αγωνιστική

Ολυμπιακός-Άρσεναλ
Ντιναμό Ζάγκρεμπ-Μπάγερν Μονάχου
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: