Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2015

Λεβαντόφσκι: «Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση»

Στην ομαδική προσπάθεια της Μπάγερν στάθηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, τονίζοντας πως ο Ολυμπιακός έχει μικρό προβάδισμα έναντι της Άρσεναλ για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Λεβαντόφσκι: «Ο Ολυμπιακός έχει πλεονέκτημα για την πρόκριση»Ικανοποιημένος από τη νίκη της Μπάγερν αλλά και σε γενικές γραμμές και από την εμφάνιση του ίδιου και των συμπαικτών του εμφανίστηκε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Μιλώντας στον OTE TV μετά την επικράτηση κόντρα στον Ολυμπιακό, ο Πολωνός επιθετικός έδωσε ελαφρύ προβάδισμα στους «ερυθρόλευκους» για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά:

«Έπαιξα αρκετά, νομίζω όσο χρειαζόταν. Κάναμε καλό παιχνίδι, ήρθε γρήγορα το ευρύ σκορ, ήταν ακόμη μια καλή εμφάνιση και νίκη για εμάς. Το γκολ που πέτυχα δεν ήταν και τόσο εύκολο γιατί χρειάστηκα την τύχη. Αυτό που μετράει είναι η νίκη και η καλή ομαδική προσπάθεια που κάναμε. Στο τέλος του παιχνιδιού βλέπεις τι καταφέρνεις. Το ποδόσφαιρο είναι περίεργο άθλημα, όσο πετυχαίνεις γκολ θα έρχονται και οι νίκες».

Για τον “τελικό” του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ: «Η Άρσεναλ χρειάζεται νίκη με 2-0, ο Ολυμπιακός παίζει εντός έδρας και θεωρώ πως αυτό είναι ένα μίνι πλεονέκτημα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: